2019-10-15 17:52

Oana Cuzino îi dă peste nas Oliviei Steer: Eu iubesc vaccinurile, ea NU e medic!

 |  20:26
Oana Cuzino îi dă peste nas Oliviei Steer: Eu iubesc vaccinurile, ea NU e medic!

De profesie medic geriatru, Oana Cuzino a afirmat ca ea nu are nimic impotriva vaccinurilor si se dezice de opinia intens controversata a colegei sale de trust, Olivia Steer. Prezentatoarea TV declara ca ea iubeste vaccinurile si a avut grija sa sublinieze ca sotia lui Andi Moisescu nu este medic, lasand sa se inteleaga faptul ca nu ar avea dreptul sa emita pareri ce tin de domeniul medical. Este cunoscuta inversunarea cu care Olivia Steer sustine refuzul vaccinarii.

"Nu, nu sunt împotriva vaccinurilor. Iubesc vaccinurile", a raspuns Oana Cuzino reporterului life.ro, care a intrebat-o daca este impotriva vaccinarii.

"Dar, dacă vrei să intrăm în acest subiect, da, ele sunt acum subiectul multor controverse. Cred că greşeala cea mai mare pe care a făcut-o lumea medicală, lumea ştiintifică, destul de ermetică, de altfel, a fost că nu a explicat, ci a impus la un moment dat vaccinarea ca fiind obligatorie, iar ea s-a făcut într-un sistem mult prea facil, fără să se explice că este un act medical care influenţează sistemul imuntar şi că vaccinurile trebuie făcute după ce există un raport medical complet al stării de sănătate al copilului sau adultului implicat. Cred că acest gest, vaccinarea, se face automat, fără multe explicaţii, fără discuţii cu medicul imunolog şi de aceea s-a şi ajuns la criza de astăzi care poate aluneca spre situaţii nedorite. Pe de altă parte, pentru că ne bucurăm de terapii noi, incredibile (astăzi, de pildă hepatita C poate fi vindecată) medicina a avansat şi în zona vaccinurilor, dintre care unele pot fi folosite în terapii, cu rol de tratament, diferite de cele cu rol de protecţie. În fine, este necesar să se vorbească cu medicul imunolog, iar medici trebuie să aibă disponibilitatea şi răbdarea să explice de fiecare dată lucrurile", a continuat vedeta Pro TV.

 Oana Cuzino a lansat recent un site medical si, intrebata daca articolele sale sunt mai citite decat ale Oliviei Steer, prezentatoarea emisiunii "Ce se intampla, doctore?" a raspuns: "Nu ştiu, nu am comparat cifrele. Ea însă nu este medic! Este o persoană publică, care conform convingerilor ei se exprimă despre ceea ce crede de cuviinţă. Repet: e loc pentru toată lumea în online. Există subiecte controversate despre care toată lumea e liberă să vorbească. Eu, ţi-am zis, nu sunt agresivă, nu-mi impun părerile, eu aduc doar argumente medicale, ştiinţifice, studii dacă există, lucruri dovedite până la urmă, iar omul e liber să aleagă!".

„Nu cred în ele pentru că toate vaccinurile au în compoziţia lor mercur şi aluminiu, o combinaţie fatală, care de cele mai multe ori dă probleme de sănătate copiilor, iar în cazurile mai grave autism. Mă ţin departe de ele”, a fost una dintre replicile Oliviei Steer, care au creat isterie nationala.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-14Parerea ta...

COSTICA
15 Ian 2017

Personal consider ca este lipsa de cultura general a a face propaganda negat iva vaccinurilor !!! Este chiar mai rau , un atac mascat impotriva poporulu i roman !!!!!!! Individa ( nu o pot numi altfel) olivia steer ar face bine sa -si gaseasca alte mel eaguri pentru a-si expune ideile .
CINE TE CREZI STEER?
26 Aug 2017

Tine ti parerile pentru tine Ce te crezi ?
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Vaccin pentru prostie Rujeola, boală ce zeci de ani nu a pus probleme în România, a ucis 13 copii într-o săptămână și alte 2.000 de cazuri de îmbolnăviri sunt confirmate
17 Ian 2017 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray