2020-07-04 13:31

Oana Lis îl dă pe Viorel pe ieşirile la restaurant

 |  20:01
Oana Lis îl dă pe Viorel pe ieşirile la restaurant

Are probleme în mariaj, dar asta nu o împiedică să-şi vadă mai departe de distracţie. Chiar dacă ieşirile ei îl supără pe fostul edil al Capitalei, Oana Lis nu se conformează cerinţelor soţului său, şi merge la restaurant de fiecare dată când poate, mărturisind că asta e plăcerea ei cea mai mare.

Căsnicia lor e pe butuci, dar cu toate astea, cei doi par să aibă alte preocupări, în loc să-şi rezolve problemele. Dacă Oana îl acuză pe Lis că a înşelat-o cu o damă de companie, Viorel are şi el ce să-i reproşeze partenerei sale de viaţă.

Fostul edil al Capitalei e supărat că Oana preferă să-şi petreacă serile în oraş, în loc să stea cu el acasă. Oana se apără, dându-i replica.

„Singura mea plăcere în viaţă este să ies la restaurant”, a declarat Oana Lis, în cadrul emisiunii „Un show păcătos”, locul ales de cei doi soţi pentru a-şi discuta neînţelegerile.

Viorel îi oferă altă alternativă soţiei sale de a petrece timpul împreună, dar pe Oana nu o încântă invitaţia, spunând că e sătulă de păcănele.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-09-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz