2020-07-05 17:37

Oana Roman a luat foc după ce s-a anunţat câştigătorul Eurovision:„Ne place mediocritatea şi votăm orbeşte piesa pe care o ştim de la radio”

 |  19:28
Oana Roman a luat foc după ce s-a anunţat câştigătorul Eurovision:„Ne place mediocritatea şi votăm orbeşte piesa pe care o ştim de la radio”

Scandal la Eurovision! Câştigătorii selecţiei naţionale 2015 - băieţii de la trupa Voltaj au atras nemulţumirea fanilor altor artişti aflaţi în concurs. Susţinători ai Luminiţei Anghel, Oana Roman şi designerul Răzvan Ciobanu, nu văd cu ochi buni participarea formaţiei la etapa care va avea loc în Viena, atunci când componenţii trupei vor fi nevoiţi să reprezinte România. Fiica lui Petre Roman crede că mesajul piesei „De la capăt” nu e unul demn pentru o astfel de competiţie muzicală. Pe de altă parte, Răzvan Ciobanu e de părere că nu e corect să votezi o piesă în limba română, iar ulterior melodia să fie cântată în limba engleză.

În fiecare an, concursul muzical Eurovision reuşeşte să stârnească controverse atât din partea concurenţilor, cât şi a fanilor artiştilor respectivi. Nici de această dată nu a existat excepţie de la regulă, iar scandalul e în floare! Câştigătorii selecţiei naţionale 2015 nu au fost pe placul tuturor, iar, cei indignaţi de rezultatul concursului au luat cuvântul şi şi-au spus nemulţumirea. Învingătorii selecţiei naţionale, componenţii trupei Voltaj, nu au reuşit s-o cucerească şi pe Oana Roman, ea fiind o mare susţinătoare a Luminiţei Anghel. Fiica fostului premier al României şi-a arătat dezamăgirea pe pagina sa virtuală, unde a ţinut să puncteze că mesajul piesei câştigătoare nu e unul potrivit pentru a ne reprezenta ţara la etapa care va avea loc la Viena.

„Luminiţa Anghel nu pleacă să reprezinte România la Eurovision! Pentru că în România de prea multe ori cel mai bun pierde! Am învăţat eu de la tata că aici la noi, dacă înveţi de nota 10 asta nu înseamnă şi că vei primi nota 10! Ne place mediocritatea şi votăm orbeşte piesa pe care o ştim de la radio! Restul... adică vocea, prezentarea... etc., nu contează! Mergem în Europa cu un mesaj care nu e bun deloc... acela că pleacă oamenii să muncească afară pentru că aici mor de foame! Ăsta e mesajul şi cred că puteam să mergem acolo cu ceva mai bun, mai optimist, mai curat, mai de valoare! Atâta putem şi cu asta defilăm! Vom vedea rezultatele acolo... sper să n-am dreptate ca să nu ne facem iar de râs să ajungem pe locurile din coadă!”, a răbufnit Oana Roman.

Răzvan Ciobanu este un alt susţinător al Luminiţei Anghel, care de altfel s-a ocupat şi de ţinuta artistei sale preferate. Designerul crede că nu este corect să alegi o piesă cântată în limba română, pentru ca ulterior, după ce este votată, să fie cântată într-o altă limbă.  „Să fac o precizare pentru fanii, ofuscaţi, Voltaj: ca şi votant de Eurovision, mă simt înşelat să votez o piesă,cântată în română...ca mai apoi să mi se spună că la Viena va fi cântată în engleză. Asta vine cam aşa: propun unei cliente o rochie albă de mireasă,  în ziua nunţii îi liverz una roşie. Chiar dacă ea a făcut probe la rochia albă... acu' fusei clar”, a spus designerul.

 

Voltaj va reprezenta România la Viena

Băieţii de la Voltaj au reuşit să câştige selecţia naţională 2015, care s-a desfăşurat, duminică, la Craiova. Ei au fost aleşi în urma punctajului primit de la juriul de specialitate (50%) şi prin televoting (50%). Astfel, datorită melodiei „De la capăt”, trupa a obţinut 4.707 voturi din partea publicului, care s-au transformat în 12 puncte, cărora li s-au adăugat cele 12 puncte din partea juriului. Pe poziţia a doua, în urma voturilor, s-a situat Luminiţa Anghel („A Million Stars“), cu 18 puncte, iar pe poziţia a treia, Ovidiu Anton („Still Alive“), cu 15 puncte.

„Ne bucurăm foarte mult că suntem câştigătorii Eurovision şi că vom reprezenta România la Viena. Fără susţinerea şi sprijinul vostru n-am fi ajuns aici!Toate piesele din concurs au fost bune şi aveau potenţial de Eurovision. Noi credem că ne-am diferenţiat de restul prin mesajul campaniei „De la capăt“. Aseară (n.r. - luni seară),  românii au ales cu sufletul, mai presus de orice şi pentru asta le mulţumim.

Îi felicităm pe toţi colegii noştri de breaslă care au participat şi pe cei de la TVR pentru profesionalismul de care au dat dovadă. Totul a decurs impecabil! O luăm DE LA CAPĂT la Viena!”, a fost mesajul postat de trupa Voltaj.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-03-09

Mai multe imagini:
Oana Roman a luat foc după ce s-a anunţat câştigătorul Eurovision:'Ne place mediocritatea şi votăm orbeşte piesa pe care o ştim de la radio”
zoom
Oana Roman a luat foc după ce s-a anunţat câştigătorul Eurovision:'Ne place mediocritatea şi votăm orbeşte piesa pe care o ştim de la radio”
zoom
Parerea ta...

GOAGA LILIANA
10 Mar 2015

Ne vom face iar de rasul Lumii. Piesa Luminitei Anghel trbiua sa mearga pentru ca avea sanse.Asa suntem noi !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz