2020-01-21 01:10

Oana Roman îl dă în judecată pe medicul care a asistat-o la naştere, după ce a fost la un pas de moarte

 |  10:19
Oana Roman îl dă în judecată pe medicul care a asistat-o la naştere, după ce a fost la un pas de moarte

Oana Roman îl dă în judecată pe medicul care a asistat-o la naştere, din cauza faptului că a fost la un pas de moarte după ce operaţia i s-a infectat la patru zile după ce a născut.

Fiica fostului premier Petre Roman a fost supusă unei noi intervenţii chirurgicale, dar infecţia a revenit, motiv pentru care Oana Roman a apelat la un alt medic.

Vedeta a născut în luna februarie a anului trecut primul ei copil. La doar patru zile de la naştere operaţia i s-a infectat, iar Oana a fost suspusă unei noi intevenţii chirurgicale. Infecţia a revenit şi a afectat muşchiul peretelui abdominal şi intestinul gros.

În urma acestor operaţii, Oana Roman a apelat la un alt medic. Acesta a supus-o la o a treia operaţie, extrem de complicată.

”Au fost momente în care medicii nu credeau că va scăpa cu viaţă. Infecţia a fost atât de puternică încât a fost la un pas de septicemie. Oana a sperat că medicul va lua legatura cu ea pentru a discuta, însă, nimic. Tocmai de aceea, ea este decisă să îl dea în judecată. A avut foarte mare încredere în el şi nu se aştepta să se întample aşa ceva. Nu s-a gândit încă la ce daune va cere, probabil ca vor fi mai mult simbolice, pentru a da un exemplu”, a declarat un apropiat al Oanei Roman, potrivit b1.ro.

Medicul acuzat de malpraxis a asistat-o la naştere şi pe Antonia, iar spre deosebire de Oana, artista se simte bine.

Antonia a născut cel de-al doilea copil al ei, un băieţel al cărui tată este Alex Velea. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-01-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri

> Acum 6 ore

PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
SarayMedia