2020-02-18 18:20

Oana Roman primește încurajări: Acel individ nu te merită, ești prea deșteaptă pentru el!

 |  11:19
Oana Roman primește încurajări: Acel individ nu te merită, ești prea deșteaptă pentru el!

Internetul te urca, internetul de coboara si, in aceeasi masura, internetul te jigneste, pe de o parte, iar pe de alta iti ridica moralul. In timp ce unii prieteni virtuali ii adreseaza cuvinte grele, altii ii iau apararea Oanei Roman, in prag de divort. Fanii de pe Facebook ii scriu Oanei mesaje de apreciere si o asigura ca este "mult prea desteapta" pentru Marius, tanar care nu o merita in viziunea acestora si pentru care nu trebuie sa verse o lacrima.

"Esti de trei ori femeie. Maine este o noua zi!", ii scrie Oanei Roman o prietena virtuala, in timp ce alta o asigura ca "esti o fata educata si bine crescuta si fii mindra ca ai o mama atit de desteapta, incat poate invata orice dobitoc lucruri bune de la dinsa. Din pacate tot oamenii destepti invata ce e de invatat... Desteptul evolueaza, iar prostul moare prost. Niciodata un prost nu se simte comod langa un om destept pentru ca, creierul lui nu poate sa ajunga sa se dezvolte mai mult decit s-a nascut".

Afectata de vestea divortului pe care barbatul cu care s-a casatorit in 2014 l-a facut pe Facebook, Oana Roman evita sa comenteze, insa posteaza pe contul sau de socializare mesaje prin care demonstreaza fanilor ca sufera.

"Nu te lasa, nu esti prima si ultima care divorteaza! Esti o femeie puternica, nu trebui sa plangi dupa nimeni decat dupa copilul tau!", ii scrie o prietena Oanei.

"Acel individ nu te merită, ești prea deșteaptă pentru el!", o asigura altcineva, in timp ce o doamna ii spune ca "dupa nori si ploaie vine vreme buna! O sa iasa soarele din nou in viata ta! Sa treci cu bine peste toate, oricat e de greu!".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-10Parerea ta...

GOGU
10 Ian 2017

Stai liniștită ....Găs ești alt gigolo sau stri per. Să îți mănânc
GOGU
10 Ian 2017

Stai liniștită ....Găs ești alt gigolo sau stri per. Să îți mănânc
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine