2020-08-11 16:55

Oana Zăvoranu către vedeta Antenei 1 :” Pe mine nu mă judecă Simona Gherghe ”

 |  12:53
Oana Zăvoranu către vedeta Antenei 1 :” Pe mine nu mă judecă Simona Gherghe ”

Fără să vrea, Simona Gherghe a intrat în vizorul Oanei Zăvoranu. Bruneta a fost deranjată de faptul că prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” a criticat-o pentru atitudinea, pe care, ea a avut-o în ziua morții mamei sale, Marioara Zăvoranu.

Vineri, în ziua în care a murit Marioara, Oana a mers la casei mamei sale, momentul fiind redat în direct în cadrul emisiunii „Acces Direct”. Bruneta nu a evitat să le arate telespectatorilor o parte din garderoba părintelui său, ceea ce a determinat-o pe Simona Gherghe să ia atitudine.

”Nu mă interesează să văd hainele unei femei moarte. Mi se pare lipsă de respect. Este indecent”, a declarat prezentatoarea Antenei 1. Comentariile vedetei nu au rămas fără replică din partea Oanei Zăvoranu.

”Pe mine nu mă judecă Simona Gherghe. Tu, nu îți vei permite niciodată să faci ceea ce fac eu. Nu aveți dreptul niciunul să-mi cereți mie socoteală. Vreau să-și ceară scuze și ea și Vadim Tudor. Nu te mai aud că nu mă interesează ce spui. Voi sunteți la mine acasă, pentru că eu am acceptat. Eu, dacă voiam să o bagatilzez pe mama, puteam să vă arăt trei helănci. Eu v-am arătat că o voi îmbrăca cum se cuvine. Ea a avut multe calități pe lângă multele defecte. Eu ceea ce fac nu este batjocură. Eu vă arăt că mama mea a fost o femeie cochetă. Dacă nu voiai să vezi asta puteai să-ți pui mâna la ochi”, a declarat Oana Zăvoranu la Antena 1.

“Sunt emoționată. O treime din viață mi-am petrecut-o aici”

Pe de altă parte, de curând, Simona Gherghe și-a sărbătorit cariera.  Prezentatoarea emisiunii „Acces direct”, a împlinit, pe 15 aprilie, 13 ani de când face parte din familia Antenei 1.

“Sunt emoționată... A trecut foarte repede timpul, parcă mai ieri am venit cu trenul de noapte (n.n. de la Iași) la București, să dau probă pentru Observator. Practic, o treime din viața mea mi-am petrecut-o aici! Sunt 13 ani de când, zi de zi, intru în casele oamenilor. Le mulțumesc pentru că încă mă mai primesc”, a declarat Simona.

Simona își amintește că prima ei zi la Antena 1 a coincis cu cea dintâi zi  într-un oraș care nu-i părea prea prietenos. “A fost o perioadă dificilă, o viață nouă, un job nou într-un mediu extrem de concurențial, într-un oraș nou în care nu știam pe nimeni. Cam asta îmi amintesc despre primele luni în Antena 1. Și muncă. Foarte multă muncă, pentru că așa uitam că sunt singură și departe de casă...

Au urmat ani frumoși, ani în care am învățat foarte mult. În care am evoluat. În care am învățat ce înseamnă televiziunea!”, a mai spus Simona. Pe Simona Gherghe telespectatorii o pot urmări în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17.00, în emisiunea “Acces direct”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-04-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz