2019-12-14 03:57

Oana ZĂVORANU, din nou la TV: Showbiz-ul este a doua mea natură. Unde va fi văzută Querida

 |  13:45
Oana ZĂVORANU, din nou la TV: Showbiz-ul este a doua mea natură. Unde va fi văzută Querida

Dupa o pauza nemeritata - spune ea- din showbiz, Oana Zavoranu a gasit calea de a potoli dorul fanilor sai: va fi concurenta in emisiunea "Dancing with the stars" de la Pro TV. Querida nu este la primul contact cu aceasta emisiune, ea fiind in carti si in 2014, atunci cand show-ul trebuia sa fie difuzat de Antena 1, insa proiectul a fost anulat.

În această primăvară, bruneta va face tot posibilul să demonstreze că are ritm, pasiune și puterea de a face față tuturor celorlalți concurenți, în noul show Pro TV si nu doar pe Facebook, acolo unde a postat numeroase clipuri care o infatisau dansand.

 „Showbiz-ul este a doua mea natură, îmi place să fiu admirată și privită altfel decât toată lumea. Am făcut o pauză, dar asta nu a făcut decât să fiu așteptată, să le fie oamenilor dor de mine. Din când în când am nevoie de timp doar pentru mine.”, a spus Oana Zăvoranu.

Muzica și dansul sunt două dintre cele mai mari pasiuni ale Oanei Zăvoranu, care este la fel de ambițioasă și încrezătoare că le va demonstra tuturor concurenților, dar și telespectatorilor, că va fi cea mai bună dansatoare din show.

Pentru emisiunea din care va face parte în această primăvară, obiectivul Oanei este clar: “Revenirea în televiziune este o oportunitate de a demonstra că pot lua dansul în serios, nu numai la nivel de hobby. O să câștig sigur! Nu merg niciodată la un concurs sau la o luptă doar pentru a fi prezentă, ci doar pentru a câștiga, pentru că asta este mentalitatea unui învingător.”.

În curând, o vom urmări pe Oana Zăvoranu într-o nouă ipostază și vom vedea care sunt atuurile ei în competiție, cum se descurcă la repetiții, cât de greu îi va fi să învețe noi stiluri de dans și care va fi strategia ei pentru a cuceri publicul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-14



Parerea ta...

HAZNAUA URBEI
14 Feb 2017

TE PIS PE EA . A IESIT O OTREAPA JEGOASA PENALA DIN COTET
Doresc sa comentez



MAI VECHI...

Nimic despre Zăvoranu Geme România de cadavre politice, unele născute impecabil îmbălsămate, dar nici unul dintre ele nu emană un iz mai irezistibil ca Marioara Zăvoranu. Azi, întreg aliotmanul parlamentarilor şi puhoiul administraţiei centrale şi locale, cu muntele lor de teme nerezolvate, nu mai pot atrage atenţia unei prese fascinate, care se uită fix, ca boii lui Grigorescu, la poarta cimitirului Eternitatea. Dacă publicaţi o poză cu nevasta pe facebook, şi daţi o explicaţie foto de genul „Oana zăvoreşte poarta”, o să aveţi mai multe accesări ca Tăriceanu Popescu Călin în toată viaţa lui politică, şi mai multe like-uri decât a primit acelaşi în viaţa sa conjugală. De altfel, până şi Traian Băsescu, campion pe sticlă, a suferit ieri prima înfrângere
20 Apr 2015

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE


STARBAG




Saray