2020-01-23 01:44

Oana Zăvoranu e devastată. Vedeta şi-a pierdut cel mai bun prieten

 |  18:17
Oana Zăvoranu e devastată. Vedeta şi-a pierdut cel mai bun prieten

Zi tristă pentru Oana Zăvoranu! Luni de dimineaţă, fosta actriţă de telenovele şi-a găsit pe terasa casei motanul mort. Marty, animalul de companie al vedetei, era cel cu care bruneta împărţea de mai bine de 18 ani şi bune şi rele, fiind prietenul ei de nădejde. Pierderea motanului iubit a devastat-o pe Oana. „Nu ştiu dacă mi-a mai rămas ceva uman în mine”, a spus ea plină de suferinţă.

Iubitoare de animale, Oana Zăvoranu a fost mereu apropiată de motanul ei, cel care în ultimii ani i-a fost aproape. Ori de câte ori avea ocazia, buneta îl răsfăţa pe Marty Mustăcilă cum putea, achiziţionându-i tot felul de accesorii şi de articole vestimentare, şi se mândrea cu el la fiecare apariţie tv. Felina ducea o viaţă de invidiat alături de fosta actriţă. Pierderea lui Marty a devastat-o pe Oana, aceasta plângându-şi durerea în mediul virtual.

„Azi (n.r.-luni) e cea mai blestemată zi din viaţa mea, îmi bate inima, dar de fapt e de piatră. Şi aşa o să rămână pentru totdeauna, şi ştiu asta. Mi-a murit sufletul, viaţa, respiraţia, regele, aristocratul, aerul meu, frumuseţea mea, dragostea mea în această blestemată dimineţă singur pe terasă, l-am descopertit şi asta m-a marcat pe viaţă”, a povestit bruneta. Moartea animalului iubit a distrus-o pe vedetă, ea arătându-se extrem de îndurerată. Nici măcar în urmă cu câteva luni, ea nu a fost în starea asta, când mama ei s-a stins din viaţă.

„Pentru prima oară în viaţa mea sunt îngenunchiată. Cele mai frumoase clipe şi momente din viaţa mea le-am trăit împreună cu o dragostre inegalabilă şi irepetibilă. (...) Memoria ta o să fie în fiecare secundă în capul meu şi nu ştiu cum am să reuşesc vreodată să trăiesc fără tine în viaţa mea. Câte amintiri ne leagă în 18 ani şi jumătate. (...) E cel mai greu moment din viaţa mea, care mi-a îngheţat sângele în mine. Simt că am murit... nu ştiu dacă mi-a mai rămas ceva în mine”, a fost mesajul înduioşător postat de Oana. Deşi prietenii virtuali au încercat s-o încurajeze, eforturile lor au fost în zadar. „A fost lângă mine mereu”, a completat bruneta.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-17

Mai multe imagini:
Oana Zăvoranu e devastată. Vedeta şi-a pierdut cel mai bun prieten
zoom
Parerea ta...

HAHALERA
17 Aug 2015

Asta este stire ? Prapaditi timpul cu o japita , otreapa , din vint , netire a cui este ?
OANA
18 Aug 2015

Dar când a murit mama ei de ce nu a fost devastată ? Halal copil. Nu am mai văzut aşa ceva să-ţi urăşti atât de mult mama chiar pe catafalc. Nu se gândeşte că şi ea este muritoare ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray