2020-01-24 12:24

Oana Zăvoranu s-a despărțit de Alex! "Sunt o fată liberă"

 |  17:59
Oana Zăvoranu s-a despărțit de Alex! "Sunt o fată liberă"

Sătulă de tot scandalul în care este implicat iubitul ei, Oana Zăvoranu a decis să se despartă de Alex. Vedeta vrea să-și concentreze acum toată energia asupra proiectelor profesionale, pregătindu-și reîntoarcerea în showbizul autohton.

Deși au făcut mare tam tam pe baza relației lor, apărând împreună în diverse emisiuni tv, iată totuși că sentimentele lor nu au fost atât de puternice. Oana Zăvoranu a hotărât să se despartă de Alex.

"Sunt o fată liberă " FREEDOOM",așa cum cred că trebuie să fiu eu pt a-mi putea focusa întreaga energie,bani și talent asupra lucrurilor serioase și imp pt mine: filme,castinguri,documentare și piese care să îmi pună în valoare si calitatile reale de dansatoare", a anunțat Oana pe contul ei virtual.

Vedeta a luat această hotărâre, în urma scandalului care a izbucnit și în care Alex este protagonist. Bărbatul se ceartă cu mama copilului lui, care a și dezvăluit faptul că el nu și-a mai îndeplinit în ultima perioadă rolul de părinte.

"Îmi pare rău de despărțirea de Ashraf,care e victima greșelilor lui și a femeii versate și cu ' multă experiență în spate,cu care s-a înhăitat,dar eu mă uit mereu în față, nu în spate sau lateral", a mărturisit Zăvo.

Se pare totuși că bruneta nu regretă atât de mult despărțirea, căci ea deja se mândrește cu un număr foarte mare de pretendenți.

"Bărbații roiesc în jurul meu,sunt ff mulți frumoși și deștepți,iar eu la cum arăt și ce pot,culmea,nu mă grăbesc și nu ridic nici măcar un deget pt a fi curtată și iubită", a spus Oana.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-10-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray