2019-09-16 17:24

Oana Zãvoranu s-a îmbolnăvit la filmările pentru serialul SACRIFICIUL, dar "a meritat tot efortul"

 |  23:18
Oana Zãvoranu s-a îmbolnăvit la filmările pentru serialul SACRIFICIUL, dar "a meritat tot efortul"

Cu o revenire spectaculoasă pe micile ecrane după 15 ani, în noul serial Sacrificiul, Oana Zăvoranu nu s-a dat în lãturi de la nicio provocare.

  Diva (Oana Zãvoranu) este o cunoscută prezentatoare de televiziune care s-a retras din viața socială și trăieşte din câteva afaceri mici, dar care datorită renumelui ei sunt un adevãrat succes. Alãturi de iubitul ei, Boby (Conrad Mericoffer), Diva locuieşte într-o casă spectaculoasă pe malul unui lac cu o priveliște cu adevãrat regală. Liniștea lor este însã tulburată când familia Zamfir se mută lângă ei.

 Aceasta va fi şi prima scenã în care telespectatorii o vor putea urmãri pe Diva, mâine searã de la 20:00, la Antena 1. „Prima mea secvenţã are loc la piscinã. Chiar dacã am filmat la începutul lunii iunie, am avut <> unei zile cu adevãrat friguroase. Toatã echipa era îmbrãcatã gros, eu defilam în toatã splendoarea în costum de baie. Momentul culminant a fost sãritura în piscinã, cu nu mai puţin de 5!!! duble. Am îngheţat în apã şi am rãcit, însã am vãzut secvenţele la avanpremiera serialului şi pânã şi eu, care sunt cel mai aprig critic al meu, pot spune cã a meritat tot efortul!”, a declarat Oana Zãvoranu.

Pe Diva, telespectatorii o vor putea descoperi în fiecare miercuri şi joi, de la 20:00  în Sacrificiul, noul proiect pe care Ruxandra Ion îl va produce pentru Antena 1. Serialul este o saga de familie un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi. Producţia va intercala trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite. Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii spectaculoase din Bucureşti şi din împrejurimi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-10Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Nimic despre Zăvoranu Geme România de cadavre politice, unele născute impecabil îmbălsămate, dar nici unul dintre ele nu emană un iz mai irezistibil ca Marioara Zăvoranu. Azi, întreg aliotmanul parlamentarilor şi puhoiul administraţiei centrale şi locale, cu muntele lor de teme nerezolvate, nu mai pot atrage atenţia unei prese fascinate, care se uită fix, ca boii lui Grigorescu, la poarta cimitirului Eternitatea. Dacă publicaţi o poză cu nevasta pe facebook, şi daţi o explicaţie foto de genul „Oana zăvoreşte poarta”, o să aveţi mai multe accesări ca Tăriceanu Popescu Călin în toată viaţa lui politică, şi mai multe like-uri decât a primit acelaşi în viaţa sa conjugală. De altfel, până şi Traian Băsescu, campion pe sticlă, a suferit ieri prima înfrângere
20 Apr 2015

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray