2020-04-06 16:08

Orlando Bloom s-a căsătorit cu Miranda Kerr

 |  14:06
Orlando Bloom s-a căsătorit cu Miranda Kerr

Actorulbritanic Orlando Bloom s-a căsătorit cu iubita sa, modelul australian MirandaKerr, la o lună de la anunţarea logodnei, informează Reuters.

MirandaKerr, în vârstă de 27 de ani, care s-a făcut remarcată pe podiumurileinternaţionale în calitate de model al Casei Victoria's Secret, şi actorulOrlando Bloom, în vârstă de 33 de ani, starul francizelor "Piraţii dinCaraibe" şi "Stăpânul inelelor", au o relaţie din 2007 şi audezminţit de multe ori zvonurile apărute în presă referitoare la o posibilăcăsătorie a lor.

Agentulde presă al cuplului a confirmat însă luna trecută faptul că Orlando Bloom şiMiranda Kerr s-au logodit.

Şi-a luat liber pentru luna demiere

Lanţul demagazine australian David Jones, a cărui imagine este Miranda Kerr, a confirmatcăsătoria celor doi, printr-un comunicat difuzat vineri de presa australiană,în care se explică şi faptul că Miranda Kerr şi-a anulat participarea laprezentarea viitoarei colecţii de primăvară/vară a companiei.

"Amplănuit această nuntă de mult timp şi, din păcate, singura fereastră pentru olună de miere coincidea cu banchetul ocazionat de prezentarea colecţiei DavidJones", a declarat modelul australian într-un comunicat.

"DavidJones mi-a dat liber, cu multă gentileţe, în această perioadă, pentru ca noi săne putem bucura de o ceremonie intimă şi de o lună de miere", a adăugatKerr.

Primaruldin Gunnedah promisese că va organiza o paradă specială în onoarea cuplului,însă cele două vedete au decis să se căsătorească la Los Angeles, în cadrulunei ceremonii private.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-07-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine