2020-04-07 17:44

Părul Prinţesei Diana, „delicatesă” într-un desert englezesc

 |  16:00
Părul Prinţesei Diana, „delicatesă” într-un desert englezesc

O budincă"aromatizată" cu părul prinţesei Diana, lansată pe piaţă cu ocaziaunei expoziţii suprarealiste organizate la centrul cultural Barbican dinLondra, a stârnit furia fanilor acesteia, informează express.co.uk. Producătorulcontroversatei conserve, Bompas & Parr, a cumpărat păr de-al prinţeseiDiana, de pe site-ul eBay, de la un colecţionar de şuviţe din părulcelebrităţilor, şi s-a folosit de fragmente din acesta pentru a preparadesertul, vândut la borcan, la preţul de 5 lire sterline (6,07 euro). Desertular putea ajunge şi în magazine, după ce distribuitori de top şi-au manifestatinteresul pentru a-l comercializa.

Totuşi,Joan Berry, membră a Cercului Diana, care onorează memoria regretatei prinţese,se întreabă cine ar cumpăra un astfel de produs "bolnav"."Oamenii ăştia vor în mod evident să scoată nişte bani de pe urma numeluiprinţesei Diana. Este ridicol. Ce ar crede William şi Harry (fiii prinţesei,n.r.)?".

SamBompas, care a fondat firma producătoare, alături de prietenul său din timpulşcolii, Henry Parr, în urmă cu trei ani, a declarat: "A început totul cugemul ca formă de artă, luând ceva foarte banal şi transformându-l în cevaamuzant, care are un gust bun". "Pentru desertul din lapte se ia unfragment din părul Dianei, se infuzează în gin, după care acesta se amestecă culapte şi zahăr", a explicat acesta. "Ideea din spatele acestui deserteste de a oferi oamenilor ceva mai mult decât un borcan de budincă pe care, deobicei, îl au pe masă la micul dejun. Am ales părul Dianei, pentru că are oreală rezonanţă. Este una dintre figurile interesante şi vivace din culturacontemporană, ca şi (Jacqueline) Kennedy. Unii oameni ar putea crede că este oidee bolnavă, dar chiar asta este ideea", a mai spus acesta.

"Spercă este destul de provocator pentru ca oamenii să-l mănânce cu adevărat",a adăugat Bompas.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638935-12-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine