2020-02-28 12:14

Paula Seling va concura la

 |  14:07

CântăreaţaPaula Seling va intra în competiţia "Dansez pentru tine", care va fidifuzată de la mijlocul lunii octombrie la Pro Tv. Dintotdeauna Paula Seling aavut dorinţa ascunsă de a urma cursuri de dans, însă niciodată nu a avutdeterminarea să o facă. A acceptat însă provocarea "Dansez pentrutine" ca pe un test, ca pe ceva nou în viaţa sa, dar şi ca pe o dorinţă dea lupta pentru o cauză bună.

"Ideeade a lupta cu toate armele pentru o cauză bună, de a te supune unor testepentru a îndeplini dorinţele altor oameni - asta te educă, te formează. Voinţanu are limite atunci când cineva depinde de tine, dacă ar trebui să treci de unobstacol, fiind singurul implicat, poate că ai renunţa mai uşor. Acest contexteste perfect pentru mine. A fi mai bun pentru alţii înseamnă a schimba în bineceva în tine", spune Paula Seling.

Artistarecunoaşte că "Dansez pentru tine" i se pare un concurs extrem degreu şi că îi este frică de tot ce este necunoscut, însă ştie că are de parteasa perseverenţa, ambiţia, seriozitatea şi dragostea pentru muzică. "Îmiplace să mă supun la teste, să fac lucruri noi. Vreau să muncesc, îmi place sămuncesc, sper, însă, să fiu atentă să nu întind coarda prea mult. Obosealanu-mi prieşte foarte bine", mărturiseşte cântăreaţa.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-12-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine