2020-06-06 10:55

P.Diddy, dat în judecată de o fostă angajată, pe care a concediat-o pentru că era prea bătrână

 |  20:16
P.Diddy, dat în judecată de o fostă angajată, pe care a concediat-o pentru că era prea bătrână

Sean"Diddy" Combs a fost dat în judecată de o femeie din New York cesusţine că a fost concediată din cauza vârstei pe care o are, deşi în urmă cuaproape două decenii l-a ajutat pe rapperul american să îşi lanseze cariera,informează accesshollywood.com.

FrancescaSpero, în vârstă de 51 de ani, a iniţiat acest proces pentru discriminaremiercuri, la Curtea Federală din New York.

FrancescaSpero susţine că ea a fost aceea care i-a făcut cunoştinţă lui Sean Combs cumogulul din industria muzicală Russell Simmons, de la casa de discuri UptownRecords, în cadrul unei reuniuni ce a avut loc în 1988. De atunci, FrancescaSpero a lucrat în calitate de director executiv la casa de discuri Bad BoyEntertainment, deţinută de Sean Combs, timp de 12 ani, de unde a fostconcediată în martie 2010.

Îndocumentele înaintate tribunalului american, Francesca Spero susţine că a fostconcediată după ce i-a spus unui coleg de la Bad Boy Entertainment că a primittratament împotriva dependenţei de medicamente, în urma unei operaţii la şold."Sunt multe motive pentru care Francesca Spero nu mai lucrează pentru BadBoy Entertainment, însă discriminarea pe criterii de vârstă nu face partedintre ele", a declarat agentul de presă al rapperului Sean Combs.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-04-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine