2019-11-21 08:38

Pe urmele artistei Lady Gaga! Corina, cu prăjituri pe cap

 |  19:01
 Pe urmele artistei Lady Gaga! Corina, cu prăjituri pe cap

Corina nu ezită să-şi surprindă fanii la fiecare concert pe care aceasta îl susţine. Mai nou, interpreta a urcat pe scenă cu prăjituri…pe cap, după ce în urmă cu doar câteva luni, artista şi-a aciziţionat celebra şapcă ce conţine 30 de ochi lipiţi.

 “Cordeluţa cu cupcakes este cel mai delicios accesoriu din garderoba mea. Este realizată de un celebru designer de accesorii, Piers Atkinson, ale cărui creaţii sunt purtate şi de Lady Gaga, Kate Moss, Paloma Faith sau de celebrul fashion-blogger Anna Dello Russo”, declară Corina.

 După concert, Corina a avut parte de un moment amuzant. Admiratorii au fost încântaţi de prăjiturelele artistei şi au vrut să verifice dacă sunt adevărate. Toţi cei prezenţi au vrut fotografii şi autografe de la Corina

 “Fanii mei sunt cei mai simpatici. Imediat după concerte au venit la mine pentru autografe si au tinut sa facem selfie-uri in care sa se vada bine si cordeluta cu cupcakes. Au atins prajiturile pentru a se convinge ca nu sunt reale. Sunt cu adevarat imbietoare si imi fac pofta de dulce de fiecare data cand le vad”, adauga artista.

Corina a debutat în anul 2004 cu albumul Noi Doi, produs de Marius Moga. Piesa  a ajuns pe locul 4 în Romanian Top 100.

Al doilea album,  Îmi place tot, a fost lansat pe 1 ianuarie 2005, și a produs două singleuri, dintre care unul de top 10  și unul de top 5.  Face Off a reprezentat o schimbare importantă în stilul artistei, conținând influențe dance hall, reggae, R&B, drum'n base, hip hop, house și electro, continuând să fie un album pop/dance.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-06-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray