2020-02-26 20:26

Pe 10 decembrie, Sala Palatului. Thomas Anders reînvie spiritul Modern Talking, la Bucureşti

 |  18:57
Pe 10 decembrie, Sala Palatului. Thomas Anders reînvie spiritul Modern Talking, la Bucureşti

10decembrie 2010 este ziua în care la Bucureşti se va scrie în premieră legendamuzicii disco, căci hiturile Modern Talking vor răsuna la Sala Palatului, spreentuziasmul publicului din Capitală.

ThomasAnders promite să reconstituie atmosfera memorabilă ale celor mai originalemomente ale culturii pop din anii '80, interpretând legendarele piese ModernTalking. “Brother Louie”, “Cheri, Cheri Lady”, “You're myheart, you're my soul”, “Sexy sexy lover”, “You can win what you want”, “Youare not alone” şi multe altele, vor fi cântate 100% live, alăturide o trupă de acompaniament extrem de apreciată. Sala Palatului va fi astfel învăluită în spiritul cosmopoliteuropean pe care artistul l-a răspândit peste tot în lume.

Şi dacătot vorbim despre succesul pe care acesta îl are la nivel global, iată o nouăconfirmare, dacă mai era cazul: ultimul său album - “Strong” - a atins statutulde platină în Rusia în numai câteva luni. Pentru hitul “Why do you cry” -extrasul pe single de pe acest album, ce va fi interpretat şi la Bucureşti,Anders a păstrat reţeta infailibilă pe care a folosit-o şi în piesele legendareModern Talking.

Biletelese află în vânzare în reţeaua Vreau Bilet, iar preţurile variază între 90 şi300 de lei, în funcţie de categoria de loc.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638949-05-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine