2019-10-16 05:13

Pe 18 noiembrie, la Sala Palatului. “Cavalerii felinarelor târzii”, un regal Tudor Gheorghe

 |  18:29
Pe 18 noiembrie, la Sala Palatului.  “Cavalerii felinarelor târzii”, un regal Tudor Gheorghe

Dupăsuccesul înregistrat în cadrul celei de-a doua ediţii a Festivalului ArtelorBucureşti, “Cavalerii felinarelor târzii” se întorc la cererea publicului. Unadevărat regal muzical susţinut de maestrul Tudor Gheorghe ce va fi oferit publicului în dată de 18 noiembrie2010, începând cu ora 19.00 la Sala Palatului, în acompaniamentul orchestreiArkadia, completată cu măiestrie deviolonistul Dan Bozgan. Reprezentaţia va cuprinde cele mai de seamămelodii din repertoriul celor două legende ale muzicii interbelice: Zavaidoc şiJean Moscopol, care au fost gustate cu mare drag şi nostalgie de publiculbucureştean în urmă cu aproximativ 3 săptămâni.

Concertulreprezintă de fapt o continuare a perioadei muzicale interbelice, unic pusă învaloare de către aceşti doi “cavaleri” care au adus cinste muzicii autohtonedin vremea respectivă. Maestrul va interpretaîn maniera-i unică binecunoscutele piese de dragoste din repertoriul celor doiprecum “Di, di, di, murgule, di”, “Aseară fusei la una”, “Din ochii care-amplâns vreodată”, “Dă mâinile să te sărut” (Zavaidoc) şi “Te-aştept diseară-n Cişmigiu”,“Cuculeană”, “C-un buchet de trandafiri”, “Poate că nu te mai iubesc” (Moscopol),dar şi anticomuniste - “ARLUS şi URSS”, “Petru Groza minte”, “Farsăalegerilor”, “În ţara în care m-am născut” (Moscopol).

Biletelepentru acest eveniment au fost puse deja în vânzare cu preţuri cuprinse între40 şi 130 de lei, în funcţie de categoria de loc şi sunt disponibile în reţeauaVreau Bilet.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638946-03-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray