2020-04-06 14:55

Pe 1 şi 2 august la Palatul Naţional al Copiilor “Egoistul” lui Radu Beligan

 |  17:08
Pe 1 şi 2 august la Palatul Naţional al Copiilor “Egoistul” lui Radu Beligan

Cum era de aşteptat, biletele pentru spectacolul“Egoistul” din data de 26 iulie s-au epuizat la mai puţin de o săptămână de lapunerea lor în vânzare. Prin urmare, la solicitarea publicului, organizatorii, Vreau Bilet, oferă două noireprezentaţii “Egoistul” pe 1 şi, respectiv, 2 august la Palatul Naţional alCopiilor, începând cu ora 20.00.

Cu o distribuţie fascinantă, în cuprinsul căreia îiremarcăm pe , , , , , , , , , , , , , , reprezentaţia a atras de fiecare dată un numărextrem de mare de spectatori, toti entuziasmaţi la ideea unei experienţe cuadevărat deosebită, plină de umor.

“Egoistul”- un spectacol în care Jean Anouilh se pare că şi-a ascuns biografia sub chipulmaestrului Radu Beligan… O piesă autobiografică, o viziune lucidă, puţincinică, despre viaţă şi moarte, despre iubire şi căsnicie, despre părinţi şicopii, despre sănătate şi boală, despre prietenie, egoism şi generozitate. Şidespre teatru şi dramele lui contemporane. Un umor exploziv, o replicăstrălucitoare şi o eleganţă verbală rar întâlnită.

Bileteleau preţuri cuprinse între 50 de lei (loja) şi 70 de lei (sala) şi s-au pus în vânzareîn reţeaua Vreau Bilet.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-08-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine