2020-08-12 15:35

Premiul pe care nicio VEDETĂ nu vrea să-l câştige

 |  23:52
Premiul pe care nicio VEDETĂ nu vrea să-l câştige

Valorează câţiva dolari şi are o formă…interesantă. A fost creat în anii ‘80 și constituie premiul pe care nicio vedetă nu dorește să îl câștige. Doar dacă e disperată după notorietate, are un rar simț al umorului sau e doar cumsecade…

Vedetele vin rareori să ridice un asemenea premiu.Cunoscute şi sub numele de anti-Oscaruri, Premiile Zmeura de Aur (Golden Raspberry Awards) - o zmeură aurie așezată pe o rolă de film, au fost create la iniţiativa lui John Wilson. De Zmeura de Aur se “bucură“ cele mai proaste filme din fiecare an, prestațiile actoricești cele mai slabe, etc. Există o excepţie: Sandra Bullock, care a primit titlul de "cea mai proastă actriţă" în 2010, pentru "All About Steve" a venit și și-a ridicat acest premiu neonorant, cu o zi înainte de a lua premiul Oscar pentru "Povestea unui campion/ The Blind Side". Denumite, pe scurt, “Razzies”, aceste premii controversate din cadrul industriei de la Hollywood din cauza naturii lor peiorative, includ printre categorii şi alte secţiuni, cum ar fi, de exemplu, cea mai proastă combinaţie pe marele ecran, cel mai prost remake sau cel mai prost sequel.

Cine e pe lista rușinii în 2020

Singurul “Razzie” care are o calitate pozitivă este premiul de reabilitare, acordat în fiecare an unui artist care a fost foarte criticat în trecut şi care de această dată s-a remarcat printr-o muncă de înaltă calitate, după cum relatează EFE. În această secţiune au fost nominalizaţi anul acesta Jennifer Lopez (Hustlers), Adam Sandler (Uncut Gems), Eddie Murphy (Dolemite is my Name), Will Smith (Aladdin) şi Keanu Reeves (John Wick 3 şi Toy Story 4). Nominalizaţii şi câştigătorii premiilor Zmeura de Aur sunt votaţi online de cei aproximativ 1.000 de membri ai Golden Raspberry Award Foundation, din 24 de state, care pot achiziţiona un statut de membru pentru suma de 40 de dolari, scrie Reuters. Dar iată cine se află pe lista cu Zmeura în acest an:  

Filmul fantastic muzical Cats, care a fost un mare eşec la box office şi a obţinut critici mediocre, este unul dintre candidaţii la categoria cel mai prost film alături de The Fanatic, The Haunting of Sharon Tate, A Madea Family Funeral şi Rambo: Last Blood.

Sylvester Stallone (Rambo: Last Blood) a fost nominalizat la categoria cel mai prost/slab actor, la care mai ''concurează'' James Franco (Zeroville), David Harbour (Hellboy), Matthew McConaughey (Serenity) şi John Travolta (The Fanatic şi Trading Paint).

La varianta feminină a categoriei, premiul este disputat de Hilary Duff (The Haunting of Sharon Tate), Anne Hathaway (The Hustle and Serenity), Francesca Hayward (Cats), Tyler Perry (A Madea Family Funeral) şi Rebel Wilson (The Hustle).

Nominalizaţii pentru cea mai proastă regie sunt Tom Hooper ( Cats), James Franco (Zeroville), Fred Durst (The Fanatic), Adrian Grunberg (Rambo: Last Blood) şi Neil Marshall (Hellboy).

La categoriile cei mai proşti/slabi actor, respectiv actriţă în rol secundar au fost nominalizaţi James Corden (Cats), Tyler Perry (A Medea Family Funeral), Seth Rogen (Zeroville) şi Bruce Willis (Glass), respectiv Jessica Chastain (Dark Phoenix), Cassi Davis (A Medea Family Funeral), Judi Dench (Cats), Fenessa Pineda (Rambo: First Blood) şi Rebel Wilson (Cats).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-09



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE


Autocar



Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz