2020-06-05 22:55

Petrecere mare în FAMILIA REGALĂ britanică. Prinţesa CHARLOTTE împlineşte astăzi 4 ani / Cum arată fiica prințului William

 |  12:42
Petrecere mare în FAMILIA REGALĂ britanică. Prinţesa CHARLOTTE împlineşte astăzi 4 ani / Cum arată fiica prințului William

Catherine, Ducesă de Cambridge a dat publicităţii trei noi portrete ale prinţesei Charlotte, cu ocazia celei de-a patra aniversări a fiicei ei şi a prinţului William.

Prinţesa Charlotte împlineşte joi vârsta de 4 ani.

„Ducele şi Ducesa de Cambridge sunt foarte încântaţi să împărtăşească trei noi fotografii cu prinţesa Charlotte înainte de a patra aniversări a ei”, a transmis miercuri palatul Kensington. „Fotografiile au fost realizate de ducesă în aprilie, la palatul Kensington şi pe domeniul lor din Norfolk”, citeaza News.ro.

În două fotografii, prinţesa apare jucându-se afară, iar în a treia, ea stă pe iarbă, purtând o rochie cu flori albastre.

Aceste portrete au fost lansate la o săptămână după cele mai noi imagini cu prinţul Louis, care a împlinit 1 an pe 23 aprilie.

Charlotte, al doilea copil al prinţului William şi Kate Middleton, care s-au căsătorit în 2011, ocupă locul al patrulea în linia de succesiune la tronul britanic, după bunicul ei (prinţul Charles), tatăl (prinţul William) şi fratele mai mare (prinţul George).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine