2019-07-17 23:38

Piesa Oanei Zăvoranu e „picătura de ulei care face diferenţa”. Vedeta a lansat o piesă nouă, dar n-a mai avut bani şi de un PR bun. ASCULTA MELODIA

 |  19:04
Piesa Oanei Zăvoranu e „picătura de ulei care face diferenţa”. Vedeta a lansat o piesă nouă, dar n-a mai avut bani şi de un PR bun. ASCULTA MELODIA

Dacă vă întrebaţi de ceOana nu mai prezintă nici o emisiune şi nu mai joacă în nici un serial, aflaţi căvedeta s-a dedicat în totalitate „carierei” muzicale. Altfel nu ne explicăm cumde lansează la apă ispravă după ispravă (mai mult sau mai puţin) muzicală. Ceamai nouă dintre acestea este piesa „I Know”, prezentată în premieră chiar ieri,pe site-ul oficial al ilustrei artiste şi pe YouTube. În stilu-i dejaconsacrat, Oana şi-a aranjat vocea în studio mai ceva ca pictorialele înPhotoshop, şi cântă R&B pe englezeşte,căci altfel n-ar mai fi cool. Iarpiesa n-ar putea fi decât “picătura de ulei care face diferenţa, într-o mare depopcorn”, aşa cum spune PR-ul Queridei.

Talentată într-ale telenovelelor,Oana Zăvoranu se încăpăţânează să ne demonstreze că poate fi o la fel de bunăcântăreaţă pe cât este actriţă. Încă n-a reuşit, deşi a lansat, în ultimii ani,mai multe piese, ba chiar s-a lăudat că una dintre ele a cucerit topurile dinAustralia. Cine ştie la ce topuri s-o fi referit Querida, şi nici nu maicontează, atât timp cât acum e mândră să anunţe un nou single. “Oana începe 2011 în forţă şi propune «I Know», primul single pecare îl promovează în acest început de an. Adrian Cristescu semnează compoziţiaşi producţia muzicală, alături de care Oana a lucrat multe alte piese dinrepertoriu şi, în studioul căruia înregistrează în această perioadă”,informează comunicatul de presă pe care ni l-a trimis, ieri, PR-ul OaneiZăvoranu. Cel puţin excentrică topica frazei, din care înţelegem că vedeta alucrat mai multe piese alături de producţia muzicală şi mai mult, chiar înregistrează,în această perioadă, în studioul ei, al producţiei. Nu ne mai legăm şi devirgula care, săraca, se simte cam în plus acolo unde a fost aşezată, căci,dacă lucrurile se arată (cât de cât) paşnice în prima frază, trebuie să neţinem bine pentru ce urmează: “«I Know» este un mid tempo ce aduce aminte deatmosfera trackurilor clasice R&B. Este o piesă la care Oana ţine foartemult, mai ales că saxofonul a fost ales pentru a răspunde frazelor muzicaleinterpretate”. Probabil că nu ştia cum să spună că orchestraţia conţine şisaxofon, aşa că a trântit ceva, acolo, să reiasă clar că bietul instrument areşi el un rol. Cea mai subtilă metaforă se află însă în fraza de final, care arvrea să ne lămurească, în sfârşit, ce-i cu piesa aceasta: “Într-o mare de popcorn, «I Know» este picătura de ulei care facediferenţa”! Aici, vă mărturisesc, am rămas mută. După care m-am gândit: bun, şidacă popcornul este făcut la microunde, picătura de ulei unde mai facediferenţa? La analizele de colesterol? Dar dacă folosim unt, în loc de ulei?Mai face diferenţa sau nu? Cred că mai bine am opta pentru varianta dieteticăşi am face diferenţa între a fi interesant şi a fi penibil. Nu credeţi?


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639234-01-09Parerea ta...

CHOMBE
12 Ian 2011

PIESA ESTE BESTIALA!!! E ADEVARATA!!! INTERPRETARE DE ZILE MARI!!! Nu-mi vine sa cred! Sper sa fie adevarat! Piesa de rating super!
CHOMBE
12 Ian 2011

PIESA ESTE BESTIALA!!! E ADEVARATA!!! INTERPRETARE DE ZILE MARI!!! Nu-mi vine sa cred! Sper sa fie adevarat! Piesa de rating super!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray