2020-02-19 19:10

Plângăcioasa lu' Bote, 30 de zile pe bancheta din spate

 |  19:14
Plângăcioasa lu' Bote, 30 de zile pe bancheta din spate

A fost un weekend aglomerat pentru Bianca Drăguşanu, cunoscută în lumea mondenă şi antimondenă drept “a lu' Bote”. Dupăce, timp de două zile, a trebuit să ia decizii importante legate de fustiţelepe care trebuia să le îmbrace seară de seară la discotecile de pe litoral pecare, bineînţeles, le asorta cu maşina însoţitorului, Bianca a fost lăsatăpieton de un echipaj de poliţie vigilent. Deloc impresionaţi de scânceteleoxigenatei, rutieriştii i-au săltat permisul cât ai zice ”Bote”, pentru căblondă s-a crezut regina şoselelor şi a depăşit o coloană de maşini în dreptulunei treceri la nivel cu calea ferată.

Mândră că are două maşini în garaj pe care le asortează cu vremea deafară şi cu poşeta, Biancăi i-a pierit zâmbetul de pe buze duminică seara, pedrumul de întoarcere de la mare, pentru că un echipaj de poliţie i-a săltatpermisul de conducere. Blonda nu a rămas în coloana de maşini alături de ceilalţimuritori şi a depăşit chiar în dreptul unei treceri la nivel cu calea ferată,greşeală majoră pentru un şofer. Aşa cum ne-a obişnuit, Bianca a încercat şi dedata aceasta să simuleze un leşin, însă lacrimile ei de crocodil i-a lăsat recipe cei de la Rutieră. Nici măcar Ambulanţa chemată la faţa locului nu a fost unatu pentru fostă iubită a lui Botezatu, siliconata fiind nevoită să ia o pauzăde 30 de zile de la condus. Va trebui să apeleze la un prieten, şi nu duce lipsăde aşa ceva, care să o plimbe prin oraş pentru că fiţele ei sunt mult prea maripentru a încăpea într-un taxi. Dacă va fi nevoie, se va urca şi pe bancheta dinspate a unei Dacii galbene, însă maşinile luxoase pe care le-a dobândit prinmultă frumuseţe şi inteligenţă sunt mult mai potrivite pentru domnia sa.

A mai avut probleme în trafic

Vara trecută, Bianca a mai rămas fără permis pentru 30 de zile din cauzavitezei. Blonda s-a simţit nedreptăţită la vremea aceea pentru că poliţistulcare a îndrăznit să-i ceară socoteală era îmbrăcat civil şi din acest motiv,don'şoara lu' Bote a dat în judecată Poliţia Rutieră. Siliconata a fost prinsăcirculând cu 105 km/h în localitate şi drept şpagă s-a gândit să-l ofere poliţistuluipe Jollie, căţeluşul ei din rasa Yorkshire. Neimpresionat de patrupedul care îlprivea temător din scaunul din dreapta, omul legii a lăsat-o pe blondă pieton.În ianuarie anul acesta, Bianca a fost din nou oprită de Rutieră pentru că nupurta centura de siguranţă. De data aceasta, fosta asistentă a lui Capatos ascos silicoanele la înaintare şi a dat vina pe ele spunând că nu le poatesugruma cu o centură şi pace!

VIP-uri care nu respectă Codul rutier

Dani Oţil a dat şi el cu subsemnatul pe laPoliţia Rutieră după ce, în septembrie anul trecut, a mers cu motocicleta pecontrasens, chiar în buricul Capitalei. Agenţii l-au oprit pe Oţil înjurul orei 7.30, după ce trecuse linia dublă ce delimita sensurile de mers depe Bulevardul Brătianu. Aceştia i-au suspendat dreptul de a conduce pe operioadă de 60 de zile şi i-au dat o amendă de 360 de lei. În plus, Daniel Oţils-a ales şi cu şase puncte de penalizare. Luna trecută, şi Dan Capatos arămas fără permis în Prahova, după ce a depăşit o coloană de maşini înlocalitatea Strejnic. Tot din cauza unei depăşiri pe linie continuă a uneicoloane de maşini a rămas şi Huidu fără permis pentru 30 de zile, anultrecut în ianuarie. “Cârcotaşul” s-a resemnat, a plătit amenda şi o lună acirculat cu taxiul. În schimb, Delia s-a simţit nedreptăţită şi a dat înjudecată Poliţia Rutieră atunci când i-au suspendat permisul pentru a treia oară.Şi Monica Columbeanu a fost prinsă defilând prin Bucureşti cu 121 km/h şi“răsplătită” cu o suspendare a permisului pentru 90 de zile şi 540 de lei amendă.Vitezoman este şi fiul lui Adrian Năstase, Andrei, care a circulat prinCapitala cu 140 km/h, limita fiind de 50 km/h.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-01-24

Mai multe imagini:
Plângăcioasa lu' Bote, 30 de zile pe bancheta din spate
zoom
Plângăcioasa lu' Bote, 30 de zile pe bancheta din spate
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine