2020-03-28 17:27

Povestea de IUBIRE a lui Fuego cu Ana Maria Ciaușu - secretar general al PNL Olt

 |  23:02
Povestea de IUBIRE a lui Fuego cu Ana Maria Ciaușu - secretar general al PNL Olt

„Da, am fost în atenția presei datorită relației pe care am avut-o cu Paul, și nu pentru că eu mi-am dorit lucrul acesta atunci, ci pentru că nici eu și cu atât mai puțin el, nu aveam nimic de ascuns”...

Ana Maria Ciaușu, cea care spune toate acestea, și Fuego (Paul Ciprian Surugiu) au avut o relație, cu 12 ani în urmă. Despre ea s-a spus că a fost cea mai mare dragoste din viața artistului. Acum ea a făcut declarații despre viața alături de cântăreț, în cadrul unui interviu în exclusivitate pentru ProTV. Printre altele a spus și că au fost în pragul căsătoriei -  nu neapărat în sensul de ceva planificat, după cum a subliniat: “Mai mult cei din jurul nostru își doreau asta decât ne-am dorit noi. Scopul relației noastre nu a fost căsătoria. Pasul ăsta trebuie să vină firesc și nu dintr-o presiune publică sau pentru a intra în rândul lumii”.

Care au fost motivele despărțirii

Relația lui Fuego cu Ana Maria a durat din anul 2003 și până în 2007.  Cei doi urmau să se căsătorească, iar pe atunci au stabilit și cine urmează să le fie nașa de cununie: Irina Loghin. Se pare că unul dintre motivele pentru care au ales să nu rămână împreună a fost și faptul că nu puteau avea copii împreună. Femeia de 42 de ani are însă acum patru nepoți, după cum a mai dezvăluit în interviu. “Astăzi, mă găsiți deja cu 7 ani de experiență politică în județul Olt, la mine acasă. Eu cred că politica este despre și pentru oameni. Aceasta este motivația care m-a determinat să intru în politică. Eu iubesc oamenii, îmi place sa fiu în mijlocul lor și atunci când îți pasă trebuie să și faci ceva în acest sens”, a continuat Ana Maria Ciaușu mărturisirile despre viața personală.

Mai păstrează legătura cu Fuego?

Ana Maria Ciaușu este secretar general al PNL Olt, e originară din Slatina și a activat în funcția de consilier local în Primăria Slatina. În 2015 și-a anunțat intenția de a candida la funcția de primar al municipiului. În același an s-a retras din cursa pentru desemnarea drept candidat al partidului ei pentru fotoliul de primar. Însă a fost desemnată secretar general al PNL Olt, funcție pe care o ocupă și în prezent.

Mai păstrează legătura cu Fuego? “Sigur că păstrez legătura. Vorbim destul de des, ne și vedem când timpul ne permite. Ne spunem lucruri normale, despre ce se mai întamplă în viețile noastre, atât profesional cât și personal. Suntem foarte buni prieteni”, a mai mărturisit Ana Maria Ciaușu. Fuego a amintit-o într-o melodie din 2009, de pe albumul “Cântați cu mine” – piesa e intitulată “Ana Maria” (https://www.youtube.com/watch?v=fMDB4nKHyAM)

Foto: ProTV


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine