2020-04-03 08:46

PREMIERĂ. Cine va prezenta gala OSCAR 2019

 |  01:57
PREMIERĂ. Cine va prezenta gala OSCAR 2019

Actorul american Kevin Hart va prezenta ediţia de anul viitor, a 91-a, a galei premiilor Oscar, care va avea loc pe 24 februarie, la Los Angeles, potrivit Reuters.

Starul filmului "Ride Along" (2014), care va prezenta pentru prima dată acest prestigios eveniment, a fost cel care a făcut publică informaţia, pe contul său de pe platforma de socializare online Instagram.

"Sunt atât de fericit pentru că a venit în sfârşit ziua în care voi găzdui Oscarurile", a scris Hart, potrivit Mediafax.

"Şi noi suntem", au replicat pe platforma de micro-blogging Twitter reprezentanţii Academy of Motion Picture Arts and Sciences, organizatoarea galei. "Bine ai venit în familie", au mai scris aceştia.

Hart, în vârstă de 39 de ani, care a apărut cel mai recent în filmul din 2017 "Jumanji: Welcome to the Jungle", îi succede vedetei TV Jimmy Kimmel, care a fost gazda show-ului în 2018 şi 2017.

Actorul este unul dintre doar câţiva artişti de culoare care au jucat rolul de gazdă a galei Oscar, în istoria de nouă decenii a evenimentului, alăturându-se lui Chris Rock, Whoopi Goldberg şi Sammy Davis Jr.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine