2020-07-03 23:00

Prima fotografie a bebelușului lui Kim Kardashian

 |  18:01
Prima fotografie a bebelușului lui Kim Kardashian

Kim Kardashian a postat pe site-ul său prima fotografie cu băieţelul ei, Saint, în vârstă de trei luni. Bebeluşul a fost fotografiat dormind, cu mâinile deasupra capului, îmbrăcat într-un costumaş alb

„Astăzi ar fi fost ziua tatălui meu. Ştiu că nu şi-ar fi dorit altceva mai mult pe lume decât să-şi cunoască nepoţii. Astfel că am vrut să împărtăşesc această fotografie a lui Saint cu voi toţi”, a scris Kim în dreptul imaginii postate, potrivit eonline.com.

Prima fotografie a bebelușului lui Kim Kardashian
zoom
Kim Kardashian l-a născut pe Saint pe 5 decembrie 2015, iar la scurt timp a postat o imagine în care acesta se ţinea de mână cu sora sa mai mare, North. Acum este prima dată când vedeta a publicat o fotografie în care i se vede chipul micuţului.

Deşi a declarat că este foarte fericită că are doi copii minunaţi, Kim nu s-a ferit să vorbească despre cât de greu îi este să îi crească.

„Mă trezesc în fiecare dimineaţă la ora 4, buimacă, pentru a folosi pompa pentru sân şi mă ascund după dulapul fiicei mele. Dacă vede că m-am trezit şi m-am strecurat din patul ei începe imediat să plângă. Mama a spus mereu despre copii ‘Unul este cât unul, dar doi sunt cât 20’. Nu am înţeles niciodată asta până acum„ a declarat Kim pe blogul său, scrie Eva.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-05-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz