2020-02-21 21:28

Prima reacţie a Vicăi după eliminarea Cristinei: „O să vedem cine o să râdă la urmă”

 |  18:05
Prima reacţie a Vicăi după eliminarea Cristinei: „O să vedem cine o să râdă la urmă”

Spiritele s-au încins la „Ferma Vedetelor”. Tensiunea începe să-şi pună amprenta pe cei rămaşi în competiţia pentru marele premiu de 50.000 de euro. Vica Blochina a reuşit performanţa de a ajunge în semifinală, fiind singura femeie care a ajuns atât de departe. Pentru asta, ea a fost însă nevoită să se lupte chiar cu buna ei prietena, Cristina Cioran, şi să treacă prin probe deloc uşoare. Deranjată de atitudinea pe care George Vintilă a avut-o la duelul ei, de sâmbătă, Vica a mărturisit că îşi doreşte cu ardoare să aibă o confruntare cu acesta. În plus, blondina îl acuză pe Vintilă că a recurs la fel şi fel de tertipuri pentru a rămâne în show, nedemne de un bărbat adevărat.

Pe ultima sută de metri, aproape toţi concurenţi rămaşi au început să se gândească la fel şi fel de strategii pentru a răzbate şi a câştiga concursul. În această situaţie se pare că este şi George Vintilă, cel care a avut norocul să nu trăiască până acum emoţiile duelului. Vica Blochina a observat „apropierea” pe care el o are cu Augustin Viziru şi, în plus, deranjată de atitudinea pe care Vintilă a avut-o la confruntarea ei cu Cristina Cioran, a răbufnit pe Facebook.

„George Vintilă, la duelul meu cu Cristina, stătea în grădină şi râdea de noi cum spărgeam lemne şi ne tăvăleam în noroi. George Vintilă, acel barbat adevărat care a venit la mijlocul competiţiei şi nu a trecut prin nici un duel, a preferat să-l pupe în cur pe Viziru şi să fie sclavul lui ca să ajungă direct în semifinală, fără nici un efort. O să-l văd pe Vintilă la primul lui duel, sâmbătă, live, 20.30, la PRO TV. Şi sper din tot sufletul meu să fie adversarul meu (căci sunt singura femeie în semifinală)! Atunci o să vedem cine o să râdă la urmă”, a fost mesajul postat, ieri, de Vica Blochina pe contul ei virtual.

Vedeta a ţinut însă să le mulţumească tuturor celor care au susţinut-o şi au încurajat-o pe parcursul acestor ediţii. Ea se va lupta acum cu patru bărbaţi (Dan Helciug, Ionuţ Iftimoaie, George Vintilă şi Augustin Viziru) pentru premiul cel mare de 50.000 de euro.

„Vă mulţumim mult pentru susţinerea şi vorbele frumoase... Ferma vedetelor a fost o experienţă grea, dură, dificilă. Eu şi cu Cristina suntem singurele femei care au rezistat trei luni de zile (84 de zile) şi sunt mândră că sunt femeie şi că am făcut faţă «bărbaţilor», dacă se poate numi vreunul dintre ei bărbat”, a mai spus ea. De altfel, în timpul acestui show, Vica şi-a mai aruncat vorbe grele cu Augustin Viziru, cel care a şi numit-o „balerină de oraş”. Cei doi şi-au dat pe faţă „simpatia” pe care o au unul faţă de altul şi şi-au adresat tot felul de „complimente”.

Se caută cel mai iubit fermier

Timp de trei luni au îndurat frigul și munca grea, dar au și învățat lucruri pe care nu se gândeau vreodată că le vor învăța. Și-au depășit condiția fizică, au trecut peste bariere psihologice și, mai mult decât atât, au învățat să conviețuiască alături de oameni pe care nu îi cunoșteau, în condiții de trai ca acum 100 de ani.

Inițial, 12 vedete au pornit împreună în aventura „Ferma Vedetelor”, o provocare care le-a testat limitele la fiecare pas. Pe parcurs, 16 vedete au făcut parte din acest proiect, iar fiecare dintre ele și-a pus amprenta asupra fermei și a colegilor. Doar cinci au rămas în cursa către marea finală, care va fi transmisă live, sâmbătă, de la 20:30: Vica Blochina, Dan Helciug, Ionuț Iftimoaie, George Vintilă și Augustin Viziru. Cei de acasă au însă posibilitatea de a-și susține, până atunci, prin vot, favoritul pentru titlul de Cel mai iubit fermier dintre cei 16 concurenți care au trecut pragul fermei: Cristina Cioran, Vica Blochina, Gina Pistol, Roxana Ionescu, Doinița Oancea, Mioara Velicu, Oana Radu, Corina Drăgulescu, Dan Helciug, Augustin Viziru, George Vintilă, Ionuț Iftimoaie, Dima Trofim, Lucian Viziru, Ștefan Stan, Tudorel Filimon.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine