2020-06-05 23:00

Prima dovadă că “amantul” Juliei minte. “Cântăreaţa nu a fost dată afară de la PRO TV Internaţional!”

 |  18:23
Prima dovadă că “amantul” Juliei minte. “Cântăreaţa nu a fost dată afară de la PRO TV Internaţional!”

De o lună încoace, Julia Jianu pare să trăiască într-un vis urât dincare nu se mai trezeşte, fiind hăituită în presă de un bărbat care spune că afost amantul ei vreme de câteva luni. Acesta a dat publicităţii mesajetelefonice despre care spune că ar fi primite de la Julia, într-unul dintre elecântăreaţa reproşându-i că i-a distrus viaţa şi că din cauza scandalului ar fifost dată afară de la PRO TV Internaţional, acolo unde prezintă o emisiune.Nimic mai neadevărat, dacă ar fi să luăm în calcul părerea reprezentanţilorpostului care ne-au declarat că Julia este încă vedeta lor.

În urmă cu aproximativ o lună, un anume Roby apărea în presă cu acuzaţiidefăimătoare la adresa Juliei Jianu, declarând tabloidelor că a fost amantulcântăreţei timp de câteva luni bune. Bărbatul care se erijează în amantulJuliei a trimis în presă o serie de mesaje telefonice despre care spune că suntprimite de la cântăreaţă, SMS-uri foarte elaborate în care acesta descrie culux de amănunte povestea de dragoste dintre el şi cântăreaţă. Roby susţine căzilele trecute a mai primit un mesaj de la fosta lui “amantă” în care aceastaîl roagă să o lase în pace pentru că i-a distrus viaţa şi din cauza lui a şifost dată afară de la PRO TV Internaţional, acolo unde prezintă emisiunea“Ascultă-ţi muzica de acasă”. Contactaţi de noi, reprezentanţii postului auinfirmat acest zvon şi ne-au declarat că artista este încă vedeta PRO TVInternaţional, fiind lesne de înţeles că povestea plăsmuită de Roby nucorespunde cu realitatea: “Nu a fost dată afară şi nu vă putem da mai multeinformaţii despre situaţia prin care trece Julia pentru că, împreună cuavocaţii, ea a hotărât că este mai bine să se abţină de la declaraţii şi să strângă dovezi pentru un eventualproces”. La rândul său, Julia a negat, la puţin timp după izbucnireascandalului, tot ce spune Roby desprea ea, şi a afirmat că nu trebuie să sejustifice în faţa nimănui. Soţul său, Bogdan, pare că nu a dat atenţieacuzaţiilor care i se aduc femeii cu care s-a însurat şi o susţinenecondiţionat, ba chiar au apărut împreună la “Dansez pentru tine”, în ediţiade vineri, şi au dansat un tango pasional în scop umanitar.

Bogdan Jianu: „În viaţa reală nuexistă acest scandal!“

Chiar dacă nu vrea să pară afectată de scandalul uriaş în care esteimplicată, Julia a slăbit foarte mult, iar apropiaţii ei susţin că treceprintr-o perioadă foarte grea pe care speră să o depăşească uşor. Aceştia suntde părere că Roby nu ar fi decât un fan îndrăgostit de Julia, mult prea rănitpentru că aceasta l-a respins, iar acum caută metode să-i facă rău. Şi dacă cel care a iniţiat această poveste şi-ar fiimaginat că Bogdan Jianu îi va da papucii soţiei sale, bărbatul spune că estedeparte de ei gândul de a divorţa: „Toată această poveste nu este decâtun scandal nefondat susţinut de o anumită parte a presei. El în viaţa reală nuexistă. Niciodată nu s-a pus problema între mine şi Julia să divorţăm şi nu sepune nici acum. Noi suntem o familie, nimeni şi nimic din exterior nu poatedestrăma această familie. Nimic din ceea ce s-a scris nu este adevărat!” adeclarat Bogdan la “Happy Hour”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638949-06-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine