2020-02-21 18:29

Prinţesa Charlotte a scos limba în faţa unor oameni care îi făceau cu mâna. REACŢIA mamei sale, Kate Middleton

 |  13:40
Prinţesa Charlotte a scos limba în faţa unor oameni care îi făceau cu mâna. REACŢIA mamei sale, Kate Middleton

Fiica Ducilor de Cambridge, Prinţesa Charlotte, a făcut să râdă publicul adunat la o competiţie de yachting, după ce şi-a scos limba în faţa oamenilor, în loc să îl salute. Ducesa de Cambridge s-a arătat surprinsă de gestul fiicei sale şi a zâmbit.

Prinţesa Charlotte (4 ani) şi fratele ei mai mare, George (6 ani), s-au aflat în tribune pentru a-şi susţine părinţii, Prinţul William şi Kate Middleton, care au participat în competiţia desfăşurată în largul coastelor insulei Wight. Chiar şi cu susţinerea din partea familiei, ducii au terminat pe locurile 3 (William) şi 8 (Kate), întrecerea fiind câştigată de cunoscutul prezentator TV Bear Grylls, scrie Daily Mail.

Rămas fără dinţii de lapte şi îmbrăcat într-un costum marinăresc, Prinţul George a zâmbit publicului, în timp ce sora lui a scos limba în faţa oamenilor. Ducesa de Cambridge s-a arătat surprinsă de gestul fiicei sale şi a zâmbit, citeaza Mediafax.

Nu este prima dată când Prinţesa Charlotte iese în evidenţă într-un mod amuzant. În luna iulie 2018, în timpul botezului fratelui ei mai mic, Prinţul Louis, Charlotte le-a spus jurnaliştilor adunaţi la Capela Regală de la Palatul St James că nu sunt ”invitaţi” la eveniment. În acel moment ea era ţinută de mână de tatăl ei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine