2020-07-06 20:21

Prinţesa CHARLOTTE, strănepoata a reginei Elizabeta a II-a, va merge la o școală privată / Cât este TAXA de școlarizare

 |  11:28
Prinţesa CHARLOTTE, strănepoata a reginei Elizabeta a II-a, va merge la o școală privată / Cât este TAXA de școlarizare

Prinţesa Charlotte, strănepoata a reginei Elizabeta a II-a, a patra în linia succesiunii la tronul Regatului Unit, va începe din septembrie cursurile aceleiaşi şcoli private din Londra unde învaţă şi fratele ei.

Charlotte, în vârstă de 4 ani, al doilea copil al ducilor de Cambridge, William şi Kate, şi strănepoata a reginei Elizabeta a II-a, va merge la şcoala Thomas's Battersea, unde George, în vârstă de 5 ani, este elev din 2017. 

"Suntem încântaţi că Ducele şi Ducesa de Cambridge au decis ca prinţesa Charlotte să se alăture fratelui ei, prinţul George, la Thomas's Battersea", a spus Simon O'Malley, directorul şcolii, într-un comunicat. "Aşteptam cu nerăbdare să o primim pe ea şi pe toţi noii noştri elevi la şcoală în septembrie", a adăugat el.

Poliţia a anunţat în 2017 că va revizui măsurile de securitate la şcoala din sud-vestul Londrei după ce o femeie în vârstă de 40 de ani a fost arestată sub suspiciunea că a încercat să pătrundă prin efracţie la scurt timp după ce prinţul George a început şcoala. 

La şcoala Thomas's Battersea învaţă 560 de băieţi şi fete cu vârste cuprinse între 4 şi 13 ani. Pentru cei de 4 ani taxa anuală este în jur de 19.000 de lire sterline (24.000 de dolari).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz