2020-08-04 23:35

Prințul Harry are o relație cu o celebră actriță americană

 |  16:48
Prințul Harry are o relație cu o celebră actriță americană

Prințul Harry al Marii Britanii, al cincilea pe linia de succesiune la tron, are o relație cu actrița americană Meghan Markle, protagonistă a serialului de televiziune 'Suits', informează luni ziarul Daily Express, citat de EFE.

Potrivit ziarului britanic, care citează surse din anturajul prințului, deși sunt de puțin timp împreună, Harry, 32 de ani, este foarte "amorezat", de actrița în vârstă de 35 de ani, scrie Agerpres.

Publicația notează că cei doi s-au cunoscut în luna mai în Canada, când prințul promova Invictus Games din 2017, pe care Harry le copatronează la Toronto, orașul de reședință al actriței, având în vedere că aici se filmează serialul 'Suits'.

Meghan a fost căsătorită cu producătorul Trevor Engelson până la despărțirea în 2013. Harry, despre care s-a zvonit că a avut idile cu mai multe celebrități, nu a avut o iubită stabilă în ultimii ani, de când s-a despărțit de Cressida Bonas, în 2014.

Meghan Markle, amatoare de călătorii, gastronomie și yoga, a vizitat de mai multe ori Marea Britanie în ultimul timp și ar fi fost chiar găzduită la Palatul Kensington, unde i-a cunoscut pe ducii de Cambridge, William și Kate, conform ziarului.

Palatul Kensington, reședința oficială a ducilor, nu a dorit să comenteze știrea care nu a fost de asemenea confirmată nici de cei vizați.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-11-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz