2020-08-14 17:08

Prințul Harry, în vizită la o gradiniță de copii din Santiago de Chile

 |  18:45
Prințul Harry, în vizită la o gradiniță de copii din Santiago de Chile

Fiul cel mic al prințului Charles, Harry, a fost vineri în Santiago, capitala Chile, la o grădinița a unor copii săraci. Vizita sa face parte dintr-o serie de intervenții publice filantropice.

Nepotul reginei Elisabeta a II-a a Regatului Unit, prințul Harry, a vizitat gradinița „Sagrada Familia” („Sfânta Familie”) din Santiago de Chile, capitala statului Chile. Copiii, mulți dintre ei săraci sau orfani, l-au întâmpinat îmbrăcați în poncho și purtând pe cap o bentiță cintillo a populației indigene mapuche și i-au arătat cum se desfășoară orele lor de lucru manual.

Harry a primit din partea copiilor un instrument muzical, trutruca, folosit pentru a lasnsa semnale la distanță sau pentru a asigura fondul muzical în cadrul unor ceremonii sociale și religioase. Spre încântarea micuților, mezinul prințului de Wales nu a ezitat să cânte la instrumentul primit, relatează Agerpres. El s-a fotografiat și a dansat cu copii, dar nu i-a ignorat nici liderii mapuche, cu care s-a implicat în discuții.

Născut în 1984, prințul Harry a activat în armata britanică în războiul din Afganistan ca pilot de elicopter Apache. În ultima perioadă, el este din ce în ce mai activ în acțiuni cu caracter filantropic.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-06-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz