2020-08-04 22:55

Prințul Harry lămurește relația cu actrița Meghan Markle

 |  16:34
Prințul Harry lămurește relația cu actrița Meghan Markle

Prințul Harry a confirmat faptul că în acest moment prietena sa este actrița americană Meghan Markle. Declarația oficială emisă de Kensington Palace este însoțită de inventarul abuzurilor și hărțuirilor mass-media.

În intervenția oficială se arată că o relație de câteva luni nu poate fi astfel tratată de către mass-media. Prințul Harry reacționează rareori oficial la astfel de story-uri de domeniul fantasticului, dar săptămâna trecută s-a întrecut măsura. În ultimele zile, primele pagini ale unor ziare au fost pline de comentarii rasiste, sexiste, iar internetul a înmulțit trollările la adresa actriței de 35 de ani. Fotografii au năvălit în spațiu privat și s-a făcut apel la intervenția poliției.

Corespondentul BBC acreditat la Curtea Regală sublinează faptul că declarația oficială de acum este un act de determinare din partea prințului Harry. Sigur, se poate înțelege că o asemenea relație nu poate trece neobservată, iar Harry și Meghan înțeleg jocul în care au intrat, dar media trebuie să înțeleagă faptul că este vorba de viața lor privată și cu viața nu te poți juca în acest fel.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-11-09Parerea ta...

MARIA TEREZA DE PLESHKOI
08 Noi 2016

AVEM SI NOI PRINTESA DE PLESCOI.....SI TOT FELUL DE TZYGOINERI CARE SE CRED REGI SI IMPARATI....BERCEA MONDIAL-BERKSHIRE BUCKINGHAM................COTOROANTZA DE LA BUCKINGHAM L-A PLIMBAT PE TERORISTUL NKVD ILIESCU ILICI IN CARUTZA LA LONDRA......IAR ACESTA DREPT MULTUMIRE A LINS-O BINE SI A ADUS GUSTUL LA BUCURESTI....S-A PUPAT CU RESTUL DE NKVD-ISTI CU ACEEASI GURA,LA FEL CA NUTZY DIN PLESCOI CU BOLILE TROPICALE DE LA ARABOII DIN DUBAI>>>>>>CE STITI VOI STUPID PEOPLE......MONARHIA E CEVA CARE SE LINGE BINE...EXACT CA TZYGANII LUI BERCEA-MONDIALULSI UDREA LA COTROCENI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz