2020-07-03 14:00

Prințul William, pe coperta unei reviste gay

 |  16:44
Prințul William, pe coperta unei reviste gay

Pentru prima oara în istoria regalității britanice, un membru al Familiei, prinţul William, apare pe coperta unei publicaţii gay, „Attitude”, pentru care a acordat un interviu.

Prințul William, pe coperta unei reviste gay
zoom
Prințul William a invitat, prin intermediul publicației gay, membri ai comunităţii LGBT la Palatul Kensington, luna trecută, în scopul de a le asculta experienţele lor de hărţuire homofobă şi efectele psihice pe care le pot avea acest tip de agresiuni.

După întâlnirea cu cei nouă delegaţi, ducele de Cambridge a acceptat să și pozeze pe coperta revistei. Este pentru prima dată când un membru al Fmiliei Regale este fotografiat pentru coperta unei publicaţii gay.

Statisticile arată că această comunitate suferă de probleme psihice din cauza existenţei încă a fenomenului de „bullying” (intimidare, terorizare, persecutare) asupra tinerilor gay, în şcoli, iar acest fenomen de agresivitate a dus la scăderea stimei de sine, tentative de suicid, tulburări de alimentaţie, depresie, dependenţă de droguri şi inclusiv, într-un singur caz, moartea unui tânăr din cauza unei supradoze neintenţionate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-06-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz