2019-12-08 18:51

Proaspăt revenit în ULTIMUL TRIB, Alex Filip intră direct la DUEL cu un coleg de echipă

 |  12:52
Proaspăt revenit în ULTIMUL TRIB, Alex Filip intră direct la DUEL cu un coleg de echipă

Lemurii, care nu știau încă de revenirea lui Filip, au fost treziți din somn cu noaptea-n cap și anunțați că trebuie să fie prezenți la jocul de Eliminare, deși știau că vor avea o zi liberă cât timp va avea loc duelul în echipa roșie. ”Ultima dată când am avut o zi pauză am ajuns la echipa galbenă”, a spus Mircea Zamfir suspicios.

Revenirea lui Alex Filip în ”Ultimul Trib” a avut un preț! Luptătorul din Constanța va intra la duel, în această seară, de la 20.00, la Antena 1, împotriva colegei sale de echipă Roxana Chiperi.

Văzându-l pe Alex Filip înapoi în echipa roșie, aceștia l-au aplaudat, însă zâmbetul Lemurilor a fost puțin forțat. ”Cred că tăcerea pe care au avut-o în momentul în care l-au văzut pe Alex a spus mai mut decât orice cuvânt”, a spus Neli. Stânjenit de situația creată, Alex a mărturisit că nu se aștepta ca aceștia să se prefacă atât de entuziasmați, ba chiar să îl felicite, inclusiv foștii lor colegi, Daniel Chiriță și Mircea Zamfir.

Astfel, Alex Filip va intra la duel în locul lui Silviu Mircescu, pentru a lupta împotriva Roxanei, în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție ”Ultimul Trib”, când telespectatorii pot afla dacă Alex își va relua locul în echipă sau dacă va fi eliminat pentru a doua oară.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-27Parerea ta...

ANONIM
28 Dec 2018

Alt circ cu Mazare si curve , pentru prosti .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray