2020-08-07 01:46

Proaspăta mămică Alina Puşcaş s-a întors la muncă

 |  20:01
Proaspăta mămică Alina Puşcaş s-a întors la muncă

După aproape trei săptămâni de când a devenit mamă, Alina Puşcaş s-a prezentat, marţi, la datorie pe platourile de filmare. Vedeta a reuşit să-şi uimească colegii datorită formei sale fizice de invidiat. Apariţia sa impecabilă a fost îndelung lăudată de către aceştia, chiar dacă ea şi-a propus să mai scape de patru kilograme.

„Cel mai puternic sentiment pe care l-am trăit, până acum, a fost cel de protecţie”, mărturisea Alina Puşcaş, imediat după ce şi-a strâns băieţelul la piept. Pe 29 august şi-a văzut visul îndeplinit, şi a adus pe lume primul său copil, iar la scurt timp distanţă, ea s-a întors la muncă. Alina Puşcaş a reluat, marţi, filmările pentru show-ul de transformări „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, acolo unde ea este prezentatoare. Cu toate că nu a avut o perioadă prea mare la dispoziţie de a se ocupa de imaginea ei, şi de a reveni la greutatea pe care o avea înainte de  sarcină,  vedeta a reuşit însă să bifeze în prima zi de lucru o apariţie de zile mari.

Ea a afişat o siluetă fără cusur, însă, în ciuda complimentelor primite, vedeta nu se mulţumeşte aşa uşor, fiind dornică să mai scadă în greutate. În plus, ea aşteaptă ok-ul medicului pentru a se apuca de sport.  „Nu mi-am recăpătat complet silueta. Mai am de dat jos cam 4 kg, dar momentan nu am voie să fac sport. Aşa că mai durează puţin până când voi reveni la silueta dinaintea sarcinii“, a declarat Alina Puşcaş pentru ziarul PUTEREA. Fanii vedetei sunt de altă părere. „Cineva care nu ştie că ai născut nu crede... arăţi bestial... felicitări”, a fost unul dintre mesajele postate pe contul de socializare al Alinei.

Visează la o altă experienţă cinematografică

Telenovela „Narcisa sălbatică”, regizată de Gabriel Corrado, a propulsat-o pe brunetă în lumea celebrităţilor, iar de atunci tot felul de oportunităţi au început să apară pentru ea. Alina mărturiseşte că şi-ar mai dori să repete experienţa cinematografică, însă acest lucru nu ţine neapărat de ea.

„În ultima perioadă da, m-am axat mai mult pe rolul de prezentatoare, dar nu neapărat pentru că aceasta a fost dorinţa mea. Am fost deschisă mereu castingurilor de film, dar până în acest moment nu au prea apărut variante. Oricum, din câte ştiu, piaţa cinematografică este foarte limitată. Eu am să-mi doresc în continuare să joc în filme/seriale şi, cine ştie, poate în viitorul apropiat se va şi concretiza un astfel de proiect”, ne-a mărturisist Puşcaş. Iar de dragul scenariului, bruneta ar merge până la capăt. „Când vorbim despre arta cinematografică, se presupune că orice «sacrificiu» ţi s-ar propune, conform scenariului dat, nu are voie să te lezeze”, a adăugat ea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz