2020-01-29 12:45

Probleme mari pentru Justin Timberlake. Artistul a fost dat în judecată pentru plagiat de Cirque du Soleil

 |  11:45
Probleme mari pentru Justin Timberlake. Artistul a fost dat în judecată pentru plagiat de Cirque du Soleil

Florentin Dincă

O piesă lansată de Justin Timberlake în urmă cu trei ani îi dă mari bătăi de cap artistului, care a fost dat în judecată de oficialii companiei de producţii teatrale canadiene Cirque du Soleil. Acesta este acuzat că ar fi preluat un pasaj dintr-o compoziţie originală în piesa "Don't Hold the Wall" ce figurează pe albumul "20/20".

Plângerea depusă de compania Cirque du Soleil la curtea federală din New York stipulează că Timberlake le-a "împrumutat" fragmente muzicale din cântecul "Steel Dream", ce figurează pe albumul intitulat "QUIDAM", lansat de Cirque du Soleil în 1997. Cirque du Soleil cere daune estimate la 800.000 de dolari pentru încălcare legii drepturilor de autor.

Producătorul muzical Timbaland, pe numele real Timothy Mosley - care a colaborat în compoziţia piesei "Don't Hold the Wall" şi compania Sony Music Entertainment care a lansat albumul, se regăsesc de asemenea printre inculpaţii numiţi în plângerea celor de la Cirque du Soleil.

Cântăreţul, compozitorul şi actorul Justin Timberlake, în vârstă de 35 de ani (31 ianuarie 1981) a devenit celebru ca membru fondator al formaţiei 'N Sync şi a fost recompensat cu nouă premii Grammy şi patru premii Emmy, scrie Mediafax. El este căsătorit cu la fel de celebra actriţă Jessica Biel (din octombrie 2012), cu care are un copil, Silas Randall, născut pe 11 aprilie 2015.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine