2020-07-02 12:12

Probleme mari pentru WhatsUp. Artistul va fi OPERAT de urgență

 |  20:35
Probleme mari pentru WhatsUp. Artistul va fi OPERAT de urgență

Probleme mari de sănătate pentru Whats Up. Artistul a primit vești proaste din partea medicilor: suferă de dublă hernie de disc și va fi operat cât mai repede cu putință.

Cântărețul a oferit primele declarații despre intervenție, chiar în fața spitalului Floreasca.

"Din păcate, viața mă pune la colț și mi-a dat o hernie d-asta de disc, dar nu e nimic, îmi văd de muzică. O să mă operez și totul va fi bine. Am o dublă hernie de disc, dar nu mai e dublă hernie de disc, trebuie să mă opereze. Trebuie să stau în pat o săptămână și după o să mă opereze", a spus What's Up, pentru spynews.ro.

Mai mult, el și-a cerut scuze pentru ieșirea de la sfârșitul anului trecut și a promis să ofere explicații, într-o serie de declarații pe care le va oferi chiar de ziua lui de naștere, pe data de 8 februarie. 

"O să revin despre tot ce s-a întâmplat în perioada aia, în februarie, probabil de ziua mea. Îmi pare rău pentru felul în care am reacționat și că m-am certat cu iubita tare, dar toate lucrurile au degenerat. Vreau să explic lucrurile acestea și o voi face. Cred că toată lumea știe că îmi iubesc țara, semenii și o iubesc pe iubita mea. Au fost lucruri care nu s-au înțeles, noi mergem înainte.", a mai spus What's Up.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz