2019-11-18 06:50

Procesul intentat lui Harvey Weinstein pentru viol, amânat pentru luna septembrie

 |  12:01
Procesul intentat lui Harvey Weinstein pentru viol, amânat pentru luna septembrie

Procesul intentat lui Harvey Weinstein pentru viol a fost amânat pentru 9 septembrie, potrivit unei decizii judecătoreşti, informează Variety.

Fostul producător de film urma să fie audiat pe 3 iunie, însă judecătorul James Burke a fost de acord să permită apărării să aibă mai mult timp pentru a se pregăti.

Cinci capete de acuzare sunt formulate pe numele lui Weinstein - viol şi agresiune sexuală. Dacă este găsit vinovat, ar putea primi închisoare pe viaţă.

Pentru că la audiere vor depune mărturie şi alte femei, judecătorula decis ca aceasta să nu fie una publică.

Robert Balin, avocat care reprezintă peste zece publicaţii şi posturi media, a protestat şi va face un apel privind decizia lui Burke.

Harvey Weinstein, în vârstă de 67 de ani, ar fi trebuit să fie audiat în luna mai, dar pentru că în ianuarie a rămas fără avocat, acesta retrăgându-se, procesul a fost amânat.

El este acuzat că a agresat-o sexual pe Mimi Haleyi, fostă asistentă de producţie, în 2006, în casa lui. Weinstein este acuzat şi că a violat o femeie, al cărei nume a rămas necunoscut, în camera unui hotel din Manhattan, în 2013.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-29Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Viol pe surse Statisticile oficiale ale cazurilor de viol, la care suntem obligați să ne raportăm, arată o Românie cu un gard foarte frumos vopsit pe dinafară. Trei violuri pe zi, la nivel național, anul trecut, este puțin, în comparație cu ce se întâmplă în țări dezvoltate, precum Statele Unite, Marea Britanie, Germania, Franța, Suedia, Canada. Însă, o știm cu toții, realitatea arată ca un „leopard” hidos: puține cazuri de viol ajung în statistici, cele mai multe sunt „pe surse”, știute doar de autori, victime și, eventual, de alte câteva persoane apropiate acestora
23 Iul 2015 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray