2020-04-03 21:43

Producătorii emisiunii “Britain's Got Talent”, daţi în judecată pentru discriminare

 |  15:11
Producătorii emisiunii “Britain's Got Talent”, daţi în judecată pentru discriminare

Ocandidată la concursul de talente televizat "Britain's Got Talent",difuzat în Marea Britanie, i-a dat în judecată pe producătorii acesteiemisiuni, pe care îi acuză de discriminare şi cărora le cere daune de 2,5milioane de lire sterline (2,96 milioane de euro), informează AFP.

EmmaCzikai, în vârstă de 54 de ani, a declarat joi, la o audiere preliminară care aavut loc la un tribunal londonez, că a fost "umilită" de membriijuriului emisiunii.

PerformanţaEmmei Czikai, în timpul unei audiţii care a avut loc în mai 2009, a fostprimită cu comentarii acide de unul dintre membrii juriului "Britain's GotTalent". Simon Cowell, celebru pentru comentariile sale înţepătoare, aeliminat-o din concurs, calificând vocea acesteia drept "atroce", iarfemeia a părăsit platoul în fluierăturile publicului, care ţipa "off,off" (afară, afară).

Potrivittabloidului britanic Daily Mail, femeia cere daune de 2,5 milioane de liresterline (2,96 milioane de euro) lui Simon Cowell, companiei sale de producţie,producătorilor emisiunii şi unui alt membru al juriului, Amanda Holden, pentrucomentarii negative.

Femeia suferă de fibromialgie

Czikai adeclarat în timpul audierii de joi că Simon Cowell este "vinovat"pentru că a autorizat difuzarea audiţiei sale, deşi ea i-a explicat dupăînregistrarea emisiunii că suferă de un handicap.

Ea a maispus în timpul audierii, care a avut ca scop să stabilească dacă acest caz vaajunge la instanţa de litigii de muncă, că suferă de fibromialgie, boalăcaracterizată de dureri musculare cronice şi umflarea membrelor, fapt care i-adăunat actului artistic.

ThomasLinden, avocatul lui Simon Cowell, a subliniat că Emma Czikai "nu aexplicat clar" care este starea sa de sănătate în timp ce pregăteauemisiunea.

El a maispus că femeia nu face parte dintre angajaţii emisiunii, care este vizionată demilioane de telespectatori, şi că nu este cazul să fie sesizată instanţa delitigii de muncă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-07-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine