2020-05-25 15:18

Puştiul Austin Butler va fi Elvis Presley într-un film biografic. Ce rol va juca TOM HANKS

 |  17:48
Puştiul Austin Butler va fi Elvis Presley într-un film biografic. Ce rol va juca TOM HANKS

Actorul Austin Butler, în vârstă de 27 de ani, va interpreta rolul Elvis Presley în filmul biografic regizat de australianul Baz Luhrmann, cunoscut pentru „Moulin Rouge!” şi „The Great Gatsby”. Filmul spune povestea lui Elvis Presley din prisma relaţiei de două decenii cu managerul Tom Parker, „The Colonel”, care va fi interpretat de Tom Hanks.

Anunţul a fost făcut de Warner Bros., care a organizat castingul la care se spune că au participat, între alţii, Ansel Elgort, Harry Styles şi Miles Teller, informează The Guardian.

Butler, care a jucat în urmă cu mai mulţi ani în producţii Nickelodeon şi Disney Channel, a debutat anul trecut pe Broadway, în spectacolul „The Iceman Cometh”, din distribuţia căruia face parte Danzel Washington.

Austin Butler a făcut şi el anunţul pe Instagram, citând un vers din „Love Me Tender” a lui Presley: „You have made my life complete, and I love you so”.

Luhrmann, nominalizat la categoria „cel mai bun film” a premiilor Oscar pentru „Moulin Rouge!”, a transmis: „Ştiu că nu aş fi putut face acest film dacă distribuţia nu ar fi fost corectă. Am căutat amănunţit un actor cu abilitatea de a evoca mişcarea naturală şi calităţile vocale ale starului inegalabil, dar şi vulnerabilitatea artistului”, citeaza Mediafax.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine