2020-05-31 20:42

Radu Groza spune că Anna Lesko i-a cedat numele de bunăvoie. “Cum să fac aşa ceva?! O să se vadă în instanţă cine minte!”

 |  18:44
Radu Groza spune că Anna Lesko i-a cedat numele de bunăvoie. “Cum să fac aşa ceva?! O să se vadă în instanţă cine minte!”

Radu Groza amai pierdut încă o “vacă de muls”, Anna Lesko renunţând şi ea la serviciileimpresarului căruia îi oferea 30% din câştigurile sale. După Ştefan Bănică jr,Heaven, Mihai Mărgineanu sau Nicola, în urmă cu şase luni, şi Anna a ruptcontractul cu firma de impresariat a lui Groza, totul fiind ţinut în secret pânăîn urmă cu două zile, când basarabeanca a ieşit în presă cu acuzaţiigrave. Lesko susţine că Radu Groza i-a furat numele de scenă şi că vrea să odistrugă, în timp ce impresarul spune că ea i-a cedat numele de bunăvoie. Cântăreaţaa infirmat aceste afirmaţii şi ne-a spus că se va vedea în instanţă cine minte,fiind hotărâtă să-şi târască fostul impresar prin tribunale.

Vreme de şaseani, Radu Groza a fost impresarul Annei Lesko, timp în care a avut numaicuvinte de laudă la adresa cântăreţei, cu puţin timp în urmă numind-o “un omextrem de muncitor, foarte serios şi plăcut”. Mai mult, în acelaşi interviu,Radu Groza susţinea că Anna “este o femeie de show, este un personaj. Rolul pe care îlare pe scenă îl are şi în viaţa de zi cu zi. La fel se îmbracă, la fel vorbeşte,este Anna Lesko şi când nu cântă”. Tocmai de aceea şi cântăreaţa este atât desupărată şi spune că, odată cu numele, Groza i-a luat tot. Supărarea dintre ceidoi a pornit din cauza unei sume mari de bani, 30.000 de euro, pe careimpresarul i-o datorează artistei, iar problema neputând fi soluţionată pe caleamiabilă, Anna l-a dat în judecată. Abia atunci a aflat că numele ei esteînregistrat la OSIM (n.r. - Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Marci) pe firmaSC Music Management SRL. “Asta a fost prea de tot”, a spus Anna Lesko. “Mă simtdezrădăcinată, rănită şi furată şi nu înţeleg cum a putut acest om să-şi însuşeascăce nu îi aparţine şi înseamnă aproape totul pentru mine. Mi-a luat numele şivrea să mă distrugă!”, este de părere cântăreaţa. Între timp, Radu Groza atrimis un comunicat de presă în care afirmă că Anna a fost cea care a semnat debunăvoie cedarea mărcii “Anna Lesko” încă din 24.06.2009. “Doamne, cum să fac aşaceva?!? E absurd!”, ne-a declarat cântăreaţa, uluită. “Se va vedea în instanţăcine minte şi care este adevărul!”, a completat Anna. Radu Groza mai scrie încomunicatul de presă că a primit din partea artistei “o invitaţie firmei MusicManagement prin care ne solicită amiabil negocierea şi semnarea unui contractde cesiune a mărcii «Anna Lesko», propunând data de 23.11.2010”. Lesko ne-adeclarat că nu se va prezenta la întâlnire şi că avocaţii săi vor fi cei carevor gestiona cazul: “Eu n-am mai vorbit cu el din iunie, de când am încetatcolaborarea şi nici nu simt nevoia să o fac. Avocaţii mei se vor ocupa detoate!”.

“Îi recomand o carierăbazată de prestaţii live!”

Dacă pe vremea cândlucrau împreună, Groza o ridica în slăvi pe Anna şi avea mereu grijă să neconvingă de talentul, nerecunoscut de mulţi, care zace în Anna Lesko,impresarul o ironizează acum pe cântăreaţă: “ca profesionist în aceeaşi branşă,îi recomand cu titlu gratuit să-şi construiască o carieră pe scenă, prin prestaţiilive de calitate, singurul mod al unui artist de a-şi demonstra valoarea…Restule show!”. Radu Groza consideră că acuzaţiile Annei fac obiectul unei campaniide presă murdare menite să-l defăimeze personal şi să discrediteze firmele încare este acţionar.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638949-01-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine