2020-05-31 19:04

Radu Moraru ar putea pleca de la postul B1TV. „Naşul” a pus pe jar echipa televiziunii

 |  18:16
Radu Moraru ar putea pleca de la postul B1TV. „Naşul” a pus pe jar echipa televiziunii

Radu Moraru ar puteapărăsi postul B1TV, începând cu prima lună a anului viitor, în favoarea funcţieide director al unei staţii tv ce urmează să fie lansată, în 2011, de RCS&RDS. Ieridupă-amiază, vestea nu fusese confirmată de realizatorul tv, astfel că niciechipa postului patronat de Bobby Păunescu nu cunoştea un răspuns limpede faţăde eventuala plecare a lui Radu Moraru de la B1TV. Totodată, Sorin Oancea şi-adat demisia din funcţiile de conducere pe care le deţinea în cadrul trustuluiIntact, şi va fi noul partener al lui Păunescu la televiziunea de pe CaleaVictoriei.

Fierbere mare îninteriorul postului B1TV. Vestea că Radu Moraru ar putea pleca de la televiziunealui Bobby Păunescu a stârnit rumoare în cadrul echipei, mai ales cărealizatorul tv a tăcut pe parcursul zilei de ieri. Contactaţi de noi,reprezentanţii B1TV ne-au declarat: „Momentan nu este nimic clar stabilit. Urmeazăsă oferim detalii pe măsură ce lucrurile se vor clarifica, într-un comunicat depresă de săptămâna aceasta”.

Pagina de Media aanunţat, ieri, că Radu Moraru va părăsi postul B1TV pentru a ocupa postul dedirector la o nouă televiziune a operatorului RCS&RDS. Staţia urmează săfie lansată în ianuarie 2011 şi, în aceeaşi perioadă, este prevăzută orelansare şi pentru B1TV. Între timp, Bobby Păunescu a bătut palma pentru unparteneriat cu Sorin Oancea, care a ocupat mai multe funcţii de conducere întrustul Intact. Astfel, Oancea „va deţine, pentru început, o parte din B1TV,urmând să ajungă, în timp, la jumătate din postul de televiziune. Totodată, elva conduce postul de televiziune”, notează Pagina de Media.

Radu Moraru lucrează deaproape 10 ani la B1TV, unde a fost prezent încă de la lansare, devenind figuraemblematică a postului, graţie talk-show-ului „Naşul”. Vara aceasta,jurnalistul a preluat 60% din televiziunea Vox News, restul de 40% fiinddeţinute de Bobby Păunescu. Până la închiderea ediţiei, Radu Moraru nu a pututfi contactat.

Unde vrea să plece „Naşul”

Compania RCS&RDSeste deţinută de omul de afaceri Zoltan Teszari, care are o avere estimată lajumătate de miliard de euro, conform Topului 300 Capital. RCS mai deţine şipostul de televiziune Digi Sport, lansat în vara anului trecut.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638948-12-25

Mai multe imagini:
Radu Moraru ar putea pleca de la postul B1TV. 'Naşul” a pus pe jar echipa televiziunii
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine