2020-07-02 18:48

Raluca Zenga dezvăluie secretul relației ei cu antrenorul de fotbal

 |  15:18
Raluca Zenga dezvăluie secretul relației ei cu antrenorul de fotbal

Mulți se întreabă care e secretul relației lor, însă, răspunsul Ralucăi Zenga îi va surprinde pe majoritatea. Vedeta recunoaște că nu e deloc ușor traiul lângă ea, având în vedere că este o fire vulcanică. Cu toate astea, Raluca și Walter Zenga formează un cuplu de mai bine de un deceniu.

Conștientă de atuurile partenerului său, vedeta mărturisește că, uneori, are mari emoții cu gândul la concurență. „Am un bărbat bine de tot după care încă doamnele suspină și mă fac pe mine să stau cu inima în ghimpi”, a mărturisit vedeta, în cadrul emisiunii „Star Chef”, de la Antena Stars.  

Raluca și-a deschis sufletul și a vorbit deschis despre relația , pe care, o are de mai bine de zece ani cu fostul fotbalist, actual antrenor al echipei italiene Sampdoria, Walter Zenga.

„Sunt geloasă, sunt posesivă, sunt hrăpăreață când vine vorba de propriul soț”, a mărturisit ea. Există însă o explicație pentru acest comportament. Ea pune aceste trăsături pe seama zodiei sale, Scorpion. În ciuda acestor lucruri, Raluca recunoaște că și Walter e la fel, așa că o înțelege și se potrivesc de minune.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz