2020-06-05 10:32

Raluca Zenga e acum zen. „I-am zis soţului că vreau să demisionez din funcţia de mamă”

 |  18:49
Raluca Zenga e acum zen. „I-am zis soţului că vreau să demisionez din funcţia de mamă”

Are doi copii frumoşi şi un soţ iubitor, adică familia ideală. La 32 de ani, Raluca Zenga se declară o mămică zen, însă nu puţine au fost momentele când ea şi-a dorit să-şi dea „demisia”, tânjind după liniştea şi libertatea de odinioară. Punctul culminat a fost atins când vedeta l-a născut pe cel de-al doilea copil al ei şi al lui Walter Zenga. Perioada a solicitat-o extrem şi, deşi, a avut câteva zile de melancolie, ea a reuşit să-şi revină graţie sprijinului celor dragi.

„Nu sunt o mamă desăvârşită, i-am spus de multe ori soţului că demisionez, că îl las pe el cu copiii, şi mă mut în altă parte a lumii. De la bebe nu am avut niciodată vacanţă. Am fost şi de râs, şi de plâns, am avut şi momente când am suspinat după perioada de libertate de odinioară”, a dezvăluit Raluca Zenga, miercuri seară, la evenimentul de lansare a cărţii ei „Manualul mămicii zen”.  Vedeta a mărturisit că, uneori, rolul de părinte nu e deloc uşor, iar atunci când ai doi copii, programul devine unul şi mai solicitant. În urmă cu trei ani, când l-a născut pe Walter jr, Raluca a simţit pe pielea ei cât de greu poate fi acest statut. „Cel mai dificil moment a fost când i-am avut pe amândoi mici. Nu reuşeam să mă împart. Nu am avut depresie postnatală, doar melancolie în primele zile, apoi m-am redresat. E greu dacă nu poţi să te redresezi şi să ai grijă de cei mici, aşa intri într-o spirală negativă şi e nasol. Familia mi-a fost aproape. Bonă am avut după al doilea copil”, a declarat Raluca Zenga pentru ziarul PUTEREA. Anii au trecut, iar lucrurile au început să se simplifice, iar acum soţia antrenorului Walter Zenga a ajuns la un echilibru. „Nu mă consider un guru în maternitate, nu cred că sunt o autoritate în acest domeniu după doi copii, dar am avut nevoie să scriu, fie şi în scop terapeutic. Am fost la început o mămică zombi, şi am ajuns, apoi, o mămică zen”, ne-a spus ea.

Căsnicie de un deceniu

Sunt căsătoriţi de zece ani, iar în tot acest timp, Raluca şi Walter Zenga s-au ţinut departe de scandaluri şi au preferat să-şi trăiască viaţa discret. Cei doi par să fi descoperit secretul unei relaţii frumoase, ei formând unul dintre cele mai sudate cupluri din showbizul autohton. Deşi s-a axat pe partea personală, preferând să aibă grijă îndeaproape de creşterea şi educaţia celor mici, Raluca a reuşit să scoată pe piaţă cartea la care munceşte de ceva timp. Pasionată de scris, ea a lansat manualul său de mămică prin care a trecut în revistă cele mai semnificative momente prin care a  trecut de-a lungul celor două sarcini. „Am lucrat la această cărticică aproape doi ani, seara, când nu mă solicita soţul, pentru că într-o căsnicie trebuie să ai grijă şi de relaţia soţ-soţie”, a mărturisit ea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-10

GALERIE MEDIA

Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine