2020-02-26 22:40

Raluca Zenga: „Nu sunt deloc o partidă ușoară”. Vedeta ne-a dezvăluit secretul relației ei cu Walter Zenga

 |  17:39
Raluca Zenga: „Nu sunt deloc o partidă ușoară”. Vedeta ne-a dezvăluit secretul relației ei cu Walter Zenga

S-au cunoscut în urmă cu aproximativ 13 ani, dar de 10 ani sunt soț și soție. În ciuda verdictelor pe care diverși cârcotașii le-au emis la adresa relației lor, Raluca și Walter Zenga se mândresc acum cu un mariaj care a împlinit un deceniu, dar și cu doi copii frumoși. Nu toate au fost lapte și miere, având în vedere meseria de antrenor de fotbal, care, presupune fel și fel de schimbări și deplasări, dar cei doi au găsit o cale de mijloc pentru a se bucura de căsnicia lor în continuare. Într-un interviu acordat ziarului PUTEREA, Raluca Zenga ne-a oferit rețeta unei familii împlinite, vorbindu-ne despre avantajele și dezavantajele , pe care, le are o soție de antrenor de fotbal, dar și despre cum a reușit să-l cucerească pe Walter. Recent, ei s-au completat și pe plan literar, lansându-și fiecare cartea sa. Tocmai din acest motiv, vedeta a fost prezentă, week-endul trecut, la Târgul de Carte de la Romexpo, unde și-a întâmpinat cititorii, și i-a ținut și locul soțului ei, prins cu treburi în Dubai.

Cum ați reușit să vă sincronizați amândoi? Ați scos cărți cam în aceeași perioadă.

Păi, nu am fi noi soț și soție dacă nu am face treburile astea? (râde)E complicitate de cuplu la mijloc, am încercat să ne completăm și în acest aspect literar. Pentru cei clevetitori, care se întreabă ce ar putea face familia Zenga , uite mai scrie și cărți în afară de traiul pe care îl are în Dubai, ne mai ocupăm și de partea asta de suflet. E mare mândrie, zic eu, să-ți vezi numele pe-o carte, indiferent că lumea a devenit acum mai superficială și tinde mai puțin să cumpere cărți , să fie interesată de literatură. Însă, pentru mine, e o afirmare pe plan personal, eu mă simt foarte bine prin prisma faptului că am reușit să transmit un mesaj, faptul că de pe urmele blogului meu de odinioară, superficiala, puteți privi mai profund o persoană și nu trebuie s-o judecați doar prin persoana cu care e asociată. Adică, dacă ești soție de fotbalist sau a unui om din fotbal, nu înseamnă că ești lipsită de preocupări mai profunde.

La el, a fost a treia carte, la tine prima carte.

Da, la mine a fost prima carte scrisă de mine, dar a doua carte, care, îmi poartă undeva numele, pentru că am tradus anul trecut bestsellerul „Ucenica și maestrul”. Este vorba despre același scriitor care v-a adus „Vagabondul milionar”, premiat cu Oscar, și cartea tradusă de mine este în producție pentru a deveni un al doilea film de succes.

Cum e să fii soție de antrenor de fotbal?

Cum să fie? Bine! Normal, este o existență privilegiată, care, ți-a purtat toate grijile deoparte, nu ai problema zilei de mâine, ca să spunem lucrurile pe față, e o existență într-adevăr de privilegiu , nu toată lumea poate avea relaxarea asta. Și tocmai prin acest fapt eu am putut să-mi cultiv propriile pasiuni, să fac ceea ce mi-a plăcut fără a fi nevoită să recurg la compromisuri, să urmez cariere care probabil nu mi-ar fi plăcut atât de mult.

Dar nu sunt și aspecte mai puțin plăcute? De exemplu, când trebuie să vă mutați dintr-un loc în altul.

Aspecte mai puțin plăcute...Poate când te-ai atașat foarte mult de un loc și ți-ai dorit să stai acolo o vreme, însă pe plan fotbalistic nu apar rezultate, contratul se întrerupe abrupt, trebuie să te muți. Cam asta ar fi problema.

Sunteți de mai mult de zece ani împreună.

Da, de 12 ani , aproape 13 ani. În februarie, facem 13 ani de relație și 10 ani de căsătorie.

Care ar fi secretul? În ziua de astăzi e ceva wow când vezi că o căsnicie durează atât de mult.

Da, știu. Și, culmea e că gurile rele nu vor tace niciodată. Unele persoane au o satisfacție deosebită să vrea răul altora, și eu cred că la un moment dat vor primi o karma aspră. Noi ne-am văzut în continuare de ale noastre, ne-am bucurat tot timpul de complicitate, de intimitate, am fost foarte apropiați, nu am lăsat niciodată perioade lungi fără să ne vedem și să ne simțim un cuplu sudat din toate punctele de vedere. Și, pe undeva e și mâna destinului, pentru că două suflete pereche, cum ne-am găsit noi, sunt menite să rămână împreună.

Ești o femeie maleabilă, lași mult de la tine?

Nu, sunt scorpion, și noi nu suntem tocmai flexibili. Ca natură, suntem foarte bine determinați și știm foarte bine ce vrem , teritorial posesivi, cu mania controlului absolut, deci, nu sunt exact o partidă ușoară (râde). Dar, soțul meu a știut să aprecieze natura mea mai aparte pentru că nici lui nu i-ar fi stat bine, nu ar fi durat o relație cu o femeie comună, cu o femeie pur și simplu plată la modul fără ciudățenii, fără ceva aparte care s-o distingă de adunătura de femeie frumoase, pe care, o poți găsi în oricare oraș al lumii. De ce crezi că te-a ales pe tine? Oi avea eu ceva, o fi ceva cu mine de am ajuns să fim un cuplu atât de bine sudat și apropiat. 

Am observat că, uneori, îți alegi vestimentația și încălțămintea să fie în ton cu tatuajele,să se completeze reciproc.

Așa s-a potrivit, le-am nimerit. Acum am vreo două idei de tatuaje noi, dar să văd dacă reușesc să le fac. Unul ar fi simbolul budist de pe coperta cărții mele , „Manualul Mămicii Zen”. Și vreau să aduc un tribut trupei mele favorite, să fie ceva legat de simbolistică. În afară de inițialele copiilor mei și ale soțului nu am nici un tatuaj cu nume , îmi plac mai mult simbolurile. Soțul meu tocmai și-a tatuat o superbă pasăre phoenix, simbol al renașterii din cenușă, al reinventării continue pe gambă, pasărea e toată colorată, e un design senzațional și o execuție impecabilă. Mi-a făcut și mie poftă de a-mi face alte tatuaj.   

Vă doriți să vă măriți familia sau sunteți ok așa în formulă de patru?

Deocamdată, suntem ok așa, avem o formulă de echilibru. Având în vedere că au mai crescut cei doi copilași ai noștri, mă gândesc că mi-ar fi greu să reiau din nou faza de sugar, deși, nu zic nu. Cum suntem noi scorpionii schimbători, s-ar putea să mă apuce la un moment dat dorința, nevoia de a simți acel parfum de nou-născut, de a simți un puișor cuibărit în brațe.

Acum, locuiți în continuare în Dubai?

Da, stăm în continuare în Dubai, soțul meu lucrează, va găsi o nouă echipă în Emirate. E ok din punctul ăsta de vedere. Acolo ne dorim să stăm practic, e locul ideal.

Cât de des veniți în România?

Acum, am venit mai des tocmai în ideea promovării cărții, altfel, noi de obicei venim o dată pe an în timpul verii. Acum, copiii erau foarte încântați și plini de speranță să găsească zăpadă, știau că în România e iarnă și e frig. Deocamdată, doar i-am amăgit, nu au apucat să vadă zăpada, dar e o experiență interesantă și pentru ei.

Sărbătorile de iarnă le veți petrece la cald, în Dubai?

Da, la căldurică în Dubai.

Și mâncarea tradițională?

Fac eu acum plinul cu sărmăluțele, plăcințele și piftii, pe care, mi le-a pregătit mama, și jumările, să nu uit de ele. Fac plinul, mănânc acum și după aia, de sărbători, mâncăm ce se găsește pe-acolo, curcanul tradițional, produse importate din alte culturi.

Părinții tăi vor veni în Dubai?

Anul trecut au venit, dar, anul ăsta, se duc în New York să-și petreacă sărbătorile. Vezi, fiecare trage spre alte orizonturi. Câteodată nu vrem să fim tradiționaliști până la capăt și mai asortăm.

„Noi ne-am văzut în continuare de ale noastre, ne-am bucurat tot timpul de complicitate, de intimitate, am fost foarte apropiați, nu am lăsat niciodată perioade lungi fără să ne vedem și să ne simțim un cuplu sudat din toate punctele de vedere. Și, pe undeva e și mâna destinului, pentru că două suflete pereche, cum ne-am găsit noi, sunt menite să rămână împreună”.

Raluca Zenga.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-11-25

GALERIE MEDIA

Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine