2020-04-07 17:59

Ramona Gabor a ratat licenţa la facultate. „A trebuit să mă întreţin singură ca să fac o şcoală”

 |  18:47
Ramona Gabor a ratat licenţa la facultate. „A trebuit să mă întreţin singură ca să fac o şcoală”

În vreme ce mulţistudenţi sărbătoresc acum că au trecut cu bine de licenţa la facultate, RamonaGabor nu poate răsufla încă uşurată, căci nu a reuşit să promoveze toateexamenele din sesiune, pentru a-l putea susţine pe cel final. Motivul pentrucare s-a aglomerat cu atâtea restanţe a fost acela că a trebuit să muncească înultimii ani ca să-şi poată plăti taxele şcolare, susţine Ramona. Ea ne-a maideclarat că nu este îngrijorată şi că îşi va obţine diploma râvnită în lunafebruarie, anul viitor.

Norocul n-a fost departea ambelor surori Gabor, până acum! Dacă una dintre ele poate spune azi căeste o răsfăţată a sorţii şi schimbă şoferii Rollsului mai des ca fardul deobraz, cealaltă a trebuit să ia în piept greutăţile vieţii, de una singură. Încăde când a venit la Bucureşti şi s-a înscris la facultate, Ramona Gabor a fostnevoită să-şi caute rapid surse de venit pentru a putea face faţă cheltuielilorpe care le presupune şcoala şi traiul în Capitală. „Eu a trebuit să mă întreţinsingură, ca să fac o şcoală, căci pentru asta ai nevoie de mulţi bani. Nu aveamîncotro, aşa că am muncit, ca să câştig aceşti bani. Oricât ai vrea să ignoriaspectul financiar, tot îţi mai zboară gândul la bani, te loveşti de problemecare nu pot fi rezolvate cu buzunarul gol”, a declarat Ramona pentru „Puterea”.Întrebată dacă sora ei, Monica - soţia milionarului Irinel Columbeanu şi eaînsăşi persoană ce nu duce grija zilei de mâine -, nu s-a oferit să o sprijinefinanciar pe durata studiilor, Ramona ne-a răspuns: „Nu... La noi nu s-a preapus problema aşa. Doar la început, mi-a spus că, dacă iau Bac-ul cu peste 8,îmi plăteşte primul an de facultate. Eu am luat Bac-ul cu 9 şi ceva, aşa cămi-a plătit primul an. Dar apoi nu”. Cu toate astea, Ramona spune că nu regretătoate eforturile pe care le-a făcut. „Nu îmi pare rău, pentru că am satisfacţiacă am făcut ceva pe picioarele mele. Nici de licenţă nu-mi pare rău. Am avutmulte restanţe, mai exact 20, din care una mi-a rămas nepromovată, la Comerţinternaţional. Într-o lună am învăţat cât nu am învăţat în toţi anii defacultate! Parcurgeam şi câte 100 de pagini pe zi. Chiar şi profesorii s-aumirat că am reuşit să iau toate examenele, cu excepţia unuia.” Ramona a studiatîn ultimii trei ani la Facultatea de Relaţii Internaţionale, specializareaAfaceri.

Relaţia cu Gabi, înstand-by

Nici la capitolul amorRamona nu stă chiar pe roze. Relaţia ei cu Gabriel Bădălău, fiul fostuluiprefect de Giurgiu, este în stand-by, după ce, în urma unor discuţii, cei doiau hotărât să stea departe unul de celălalt, o perioadă. „Ne-am despărţit,ne-am împăcat, ne-am despărţit din nou... Nu mi-am dorit niciodată să fac unsubiect de presă din asta. Îmi acord o vreme, vreo două luni, ca să pot spuneclar ce se întâmplă între noi”, ne-a declarat Ramona. Între timp, ea a plecatîn oraşul natal, Bacău, pentru a se odihni după maratonul de examene. „Amslăbit mult şi sunt obosită, aşa că mi-au prins bine câteva zile acasă. În weekendsper să ajung la mare şi apoi îmi doresc mult o vacanţă!”, ne-a mai spus soraMonicăi Columbeanu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-07-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine