2020-08-04 21:08

Răsturnare de situație în cazul lui Gérard DEPARDIEU. Ce s-a întâmplat cu acuzațiile de VIOL aduse actorului francez

 |  00:28
Răsturnare de situație în cazul lui Gérard DEPARDIEU. Ce s-a întâmplat cu acuzațiile de VIOL aduse actorului francez

Răsturnare de situație în cazul lui Gérard DEPARDIEU. Procurorii din Paris au anunţat că au renunţat să investigheze acuzaţiile de viol aduse celebrului actor francez, scrie Variety.

Ei au transmis că nu există nicio probă care să susţină acuzaţiile făcute de o tânără actriţă. Ea l-a acuzat pe Depardieu că a agresat-o sexual în luna august a anului trecut.

„Cele câteva anchete desfăşurate nu au dus la o dovadă a infracţiunii”, au spus procurorii într-un comunicat, citat de News.ro.

Femeia în vârstă de 22 de ani, care era studentă la facultatea unde preda Depardieu, a susţinut că el a violat-o de două ori în casa lui din Paris, pe 6 şi pe 13 august 2018, când se afla acolo pentru repetiţiile la un spectacol.

La acea vreme, avocatul lui Depardieu, Hervé Témime, a declarat presei franceze că actorul a fost „zguduit de plângerea depusă” şi a negat vehement „orice agresiune, viol sau act criminal”.

În vârstă de 70 de ani, Gérard Depardieu, care a primit o nominalizare la Oscar pentru rolul din „Cyrano de Bergerac” (1990), a jucat în peste 200 de filme şi producţii de televiziune. Este recunoscut pentru roluri din filme ca „1900/ Novecento” al lui Bernardo Bertolucci, „La Chèvre” al lui Francis Veber, „Le dernier métro” al lui François Truffaut, „Green Card” al lui Peter Weir şi miniseria „Le Comte de Monte Cristo”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz