2020-02-18 18:56

Răsturnare de situație la ASIA EXPRESS: Morodan și Teleșpan, întorși de la aeroport în concurs

 |  23:01
Răsturnare de situație la ASIA EXPRESS: Morodan și Teleșpan, întorși de la aeroport în concurs

Când se vedea deja într-o cafenea in Dorobanti, cu o cafea mare cu lapte in fata, Ana Morodan a primit vestea ca nu va mai pleca spre Romania. Ea si Telespan vor mai ramane in India pentru a-i inlocui in competitie pe Jojo si Paul Ipate, care au parasit concursul din cauza problemelor de sanatate ale actorului.

„Ăia doi care au vrut să plece, au plecat, dar nu au mai plecat. E amuzant, dacă stai să judeci la rece. Ne-am întors, oameni buni!', s-a amuzat Telespan, in momentul revenirii lor in competitia de la Antena 1.

„Noi eram la hotel, cu bagajele făcute și la 12 și ceva noaptea, producătorul emisiunii a venit la noi în cameră și ne-a zis că  Jojo și Paul trebuie să plece, pentru că Paul are o problemă gravă de sănătate și trebuie să se opereze de urgență la București. În momentul ăla a fost jihad în sufletul nostru.

Îmi doream să ajung acasă, dar pe de altă parte dacă mă pui în fața unei încercări cu limitele mele, eu n-o să spun niciodată nu. Dar îmi pare foarte rău pentru ce a pățit Paul! Pe de altă parte, eu cred foarte mult în Univers și în energii și poate că drumul nostru trebuie să continue așa! Tot ce pot să vă spun este că de acum o să jucăm, fă!", le-a spus Ana Morodan colegilor de concurs.

Revenirea lor in concurs a fost primita cu bucurie de toti concurentii, mai putin Serban Copot, care a strambat din nas cand a aflat ca nu a scapat de perechea Pandișpan.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine