2020-07-07 02:55

Răzvan Dumitrescu a întrecut Realitatea. Realitatea TV a bătut Antena 3

 |  15:56
Răzvan Dumitrescu a întrecut Realitatea. Realitatea TV a bătut Antena 3

Trustul lui DanVoiculescu pare să fi făcut o alegere bună atunci când l-a atras în ograda sape Răzvan Dumitrescu, realizatorul tv reuşind să-i întreacă în audienţe, înintervalul orar în care apare, pe foştii săi colegi de la Realitatea TV.Astfel, în ziua debutului talk-show-ului „Subiectiv” la cârma căruia de aflăDumitrescu, Antena 3 a înregistrat 3,6 puncte de rating, între orele 21.00 şi21.47. În aproximativ acelaşi interval orar, Realitatea TV, care difuza unprogram de ştiri, a atins 1,7 puncte de rating. Tot pe locul întâi s-a aflatRăzvan Dumitrescu şi în ziua următoare, pe 27 iulie, când a reuşit să strângă2,9 puncte de rating, pe când Realitatea TV a înregistrat 1,7. În continuare,până în data de 11 august, în intervalul orar în care este difuzat talk-show-ul„Subiectiv”, Antena 3 întrece postul tv concurent, cu o audienţă de peste 2 îngeneral, în timp ce Realitatea se menţine la peste 1 punct de rating.

Şi totuşi, Realitatea e mai sus decât Antena 3

În schimb, dacă studiemun grafic de audienţă medie realizat în perioada 1 ianuarie-11 august pentrutrei posturi tv - OTV, Antena 3 şi Realitatea TV -, observăm că Realitatea TVse află pe primul loc, cu 1,3 puncte. Dacă Antena 3 atinge un punct de rating,OTV ne surprinde cu un 0,5. De altfel, evoluţia OTV a fost una pozitivă doar înperioada în care Dan Diaconescu a fost implicat în scandalul arestării, adicăîn luna iunie, când postul pe care îl conduce a crescut la 1,2 puncte derating. În luna iulie a continuat cu 1,1, pentru ca mai apoi, în august, săscadă iar la 0,6. Seara, în intervalul orar 18.00-24.00, audienţele arată cătot Realitatea TV se regăseşte pe locul întâi, cu 1,9, pe când Antena 3 are 1,7,iar OTV, 1, şi asta graţie emisiunii „Dan Diaconescu Direct”.

PRO TV e numărul unu

Graficul audienţelormedii ale tuturor posturilor de televiziune, în perioada 1 ianuarie-11 august2010, arată că PRO TV nu şi-a pierdut supremaţia, clasându-se constant peprimul loc în „top”, cu 2,9 puncte de rating. Urmează Antena 1, cu 2,1 puncte,Realitatea TV cu 1,3, TVR 1 cu 1,1 şi Antena 3, cu 1 punct de rating.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-05-31Parerea ta...

ELLA2010
14 Aug 2010

e de ajuns sa dati cateva telefoane la secretariatele unor scoli si licee. veti avea surpriza sa auziti ca cei mai multi profesori si-au luat banii pe concediu INTEGRAL, ceea ce este absolut firesc si corect, pt ca nu exista suport legal pt a fi diminuati banii pe concedii (e stiut ca dascalii sunt in concediu, in iulie si august). partea trista este ca exista destul de multi dascali care au primit banii pe concediu diminuati cu 25 %, contabilii din aceste centre bugetare fiind foarte dornici si grabiti sa aplice o masura fara suport legal. eu sunt din arges si am luat banii pe iulie diminuati, dar numerosi colegi cu care am vorbit si-au luat banii fara diminuare, si in avans pe august, cum specifica legea. nu inteleg acest tip de discriminare. mi se pare o nedreptate cumplita. nimeni nu ne va mai da noua inapoi acesti bani furati, efectiv. de asemenea, inspectoratele cer directorilor situatia membrilor de sindicat, fac un soi de recensamant, probabil in vederea prevenirii protestelor din septembrie.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz