2020-04-05 07:13

Răzvan Fodor s-a însurat în bermude! VEZI GALERIA FOTO

 |  14:08
Răzvan Fodor s-a însurat în bermude! VEZI GALERIA FOTO

Răzvan Fodor, care va juca dinaceastă toamnă în telenovela ”Iubire şi onoare”, s-a căsătorit civil, în urmăcu câteva ore, cu iubita lui, Irina Stan, ne-au anunţat reprezentanţii postului Acasă TV. Actorul a ales o ţinută cât se putea de lejeră pentru marele eveniment:cămaşă şi bermude...

Cei doi îndrăgostiţi au fostînsoţiţi la starea civilă de părinţi, prieteni, dar şi de câţiva colegi de peplatourile de filmare din Buftea. Fericitul eveniment nu a fost lipsit de incidentedeoarece, plecată în mare grabă de acasă, mireasa a uitat să-şi ia buletinul.“Aseară îi spusesem lui Răzvan să nu-şi uite buletinul şi, odată ajunşi lastarea civilă, am constatat că uitucă am fost eu. Am făcut slalom prin Bucureştişi am reuşit să mă întorc la timp ca să semnez actele şi să devin Irina Fodor”,mărturiseşte soţia lui Răzvan.

Şi dacă Irina recunoaşte că nua avut prea mari emoţii atunci când a semnat actele de căsătorie, nu acelaşilucru se poate spune şi despre Răzvan. “Nu pot să spun că nu am avut emoţii,mai ales când a trebuit să zic “da”. Am realizat ce mi se întâmplă în faţa ofiţeruluistării civile şi nici nu vreau să-mi imaginez prin ce voi trece la cununiareligioasă. Soţia mea, Irina, a fost absolut superbă, radia de fericire şi amfost foarte mândru că este, de acum, jumătatea mea şi în acte”, spune RăzvanFodor.

Pe lângă rude şi prieteni, la cununia civilă a fost prezent şiPavel Bartoş, prieten apropiat al lui Răzvan. Pentru că venea de pe platourilede filmare, Pavel a improvizat repede un buchet de flori în dar pentru mireasăculegând câteva de peste drum de oficiul stării civile. “Nebun cum îl ştim,Pavel a găsit soluţia, a rupt câteva buruieni din gard, i le-a dat Irinei şi aînceput să îi explice simbolistica lor, spre amuzamentul părinţilor noştri. Înplus, cred că, atunci când am ieşit de la starea civilă, mi-a turnat unkilogram de orez în cap, să-mi aducă noroc”, povesteşte râzând Răzvan.

Astăzi filmează la Buftea

Dacă pentru mulţi alegerea ţinuteipotrivite pentru o astfel de zi înseamnă mare bătaie de cap, pentru Răzvan şiIrina Fodor problema a fost rezolvată în câteva minute. “Eu am ales să mă căsătorescîmbrăcat cât mai lejer, în bermude şi cămaşa, Irina s-a gândit ceva mai mult,dar a făcut alegerea cea mai bună. A fost cea mai frumoasă femeie care se aflaacolo, la starea civilă, în rochiţa ei pastelată şi diafană”, spune proaspătulsoţ.

După ce au devenit, oficial,soţ şi soţie, Răzvan şi Irina şi-au invitat prietenii la un pahar cu şampanie,într-o locaţie selecta: “Ne-am gândit că, deşi e vineri dimineaţă, putem săfacem o mică petrecere, să ne invităm prietenii şi părinţii la un pahar cu şampanie”.După petrecerea cu familia, Răzvan Fodor va ajunge, în cursul după-amiezii, peplatourile de filmare de la “Iubire şi onoare”. “Sincer, mă bucur foarte mult căfilmez azi în Buftea, pentru că acolo sunt foarte mulţi dintre prietenii meicare nu au putut ajunge astăzi la cununie pentru că munceau şi care ştiu sigurcă vroiau să mă vadă. Mă aşteaptă toţi să bem un pahar de… suc şi să ne distrămpuţin, în pauzele de filmare”, spune vedetă de la Acasă TV. D.S.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-07-23

Mai multe imagini:
Răzvan Fodor s-a însurat în bermude! VEZI GALERIA FOTO
zoom
Răzvan Fodor s-a însurat în bermude! VEZI GALERIA FOTO
zoom
Răzvan Fodor s-a însurat în bermude! VEZI GALERIA FOTO
zoom

Răzvan Fodor s-a însurat în bermude! VEZI GALERIA FOTO
zoom
Răzvan Fodor s-a însurat în bermude! VEZI GALERIA FOTO
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine